Üniversiteli gençlerden Gürpınar kaymakamına teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gençlerden Gürpınar kaymakamına teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 12:13

Üniversiteli gençlerden Gürpınar kaymakamına teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN'ın Gürpınar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ücretsiz kurslarda aldıkları eğitimin ardından üniversiteye yerleşen öğrenciler, Gürpınar Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’yı ziyaret etti.
 
Gürpınar’da Halk Eğitim bünyesinde sezon boyunca ücretsiz verilen hazırlık kurslardan yararlanan 20 öğrenci, hayalini kurdukları üniversiteye yerleşmeyi başardı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’yı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Üniversiteye yerleşen öğrencileri tebrik eden Kaymakam Doğramacı;  "Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için ücretsiz hazırlık kursları açtık. Onlar da buradan en iyi şekilde yararlanmaya çalıştılar. Bugün bunun faydasını hep beraber görüyoruz. İlçemizden ülkemizin önemli üniversitelerine öğrenci göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz.  İnşallah ileride çok iyi mevkilere gelecekler. Vatanına ve milletine yararlı gençlerin yetişmesini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda gençlerimize eğitimle ilgili her türlü desteği vereceğiz." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!