Üniversite Sporları Federasyonu Kemal Tamer tekrar başkanlığa seçildi

Güncelleme Tarihi:

Üniversite Sporları Federasyonu Kemal Tamer tekrar başkanlığa seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 17:46

Üniversite Sporları Federasyonu Kemal Tamer tekrar başkanlığa seçildi

Haberin Devamı

ERCAN ATA-ANKARA/DHA Üniversite Sporları Federasyonu (ÜSF) 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Olağan Kurulu'nda Kemal Tamer yeniden başkanlığa seçildi. Crowne Plaza Hotel'de gerçekleştirilen genel kurul 200 delegeden, 154'nün imzasıyla açıldı. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından genel kurul çalışmalarına başladı.

Genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Kemal Tamer ve Sinan Kartal adaylardan oy istedi. Seçimlerde 180 oy kullanılırken, 178 adedi geçerli sayıldı. Geçerli oyların 100'ünü alan Kamel Tamer, 4 yıl daha federasyon başkanlığı yapmaya hak kazandı. Seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken, 1 oy da boş çıktı. Diğer aday Sinan Kartal ise 78 oyda kaldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Kemal Tamer, genel kurula yaptığı teşekkür konuşmasında, "Şahsıma ve yönetim kuruluna verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ülke va üniversite sporlarına hizmete devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Başkan adaylarından Sinan Kartal da Tamer'in konuşması üzerine söz isteyerek, "Ben dedikodu ile iş yapmayacağım. Bu kardeşiniz sizi tehdit edebilir mi? Böyle olduğunu düşünüyorsanız bana oy vermeyin. Evet devlet ve millet ile yürüyorum" karşılığını verdi. Ancak, seçimin kaybedilmesinin ardından Bakanlık çalışanı olduğu ifade edilen bir kişi salondan ayrılırken dehditler savurarak Şubat ayında görüşeceğiz diye bağırarak salondan ayrılması dikkat çekti.

Seçimi kazanan Kemal Tamer başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Erkan İbiş, Mehmet Günay, Salih Pınar, Hayri Ertan, Fatih Kılınç, Atilla Pulur, Hürmüz Koç, Adnan Ersoy, Mustafa Karadağ, Zeki Baykal, Taner Karabulut, Süleyman Kocasert, Ali Semih Gökalp ve Müslüm Gülhan.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Seçimden detaylar

Başkan Kemal Tamer'in teşekkür konuşması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!