Üniversite öğrencilerinden çocuklara yardım

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerinden çocuklara yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 15:04

- AEÜ Kaman MYO'da eğitim gören bir grup öğrenci, "Senin İçin Ne Yapabilirim" kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine ayakkabı yardımı ulaştırdı

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Kaman Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) eğitim gören bir grup öğrenci, yardıma muhtaç ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Senin İçin Ne Yapabilirim" kampanyası hazırladı.

Kampanya çerçevesinde tanıdıklarından yardım toplayan öğrenciler, Kaman ve Akpınar ilçesinde ihtiyaç sahibi 24 öğrenciye kışlık ayakkabı yardımında bulundu.

Öğrenciler Esra Karaca, Gülsemin Erkuş ve Sibel Avcı, Kaman KYK Kız Yurdu Müdürü Salim Canlıtürk'le birlikte Faik Güngör İlkokulu Müdürü Tülay Göçmen'i ziyaret etti.

Ayakkabıları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıran üniversite öğrencileri, imkanları çerçevesinde kampanyayı sürdürmeye gayret edeceklerini belirttiler.

Göçmen, destekleri dolayısıyla öğrencilere teşekkür ederek, yardımın üniversite öğrencilerinden gelmesinin kendileri için ayrı bir önemi bulunduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Canlıtürk ise öğrencilerin güzel düşünceleri karşısında duygulandığını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!