Ünal: Kadroya alınacağımı biliyordum

Güncelleme Tarihi:

Ünal: Kadroya alınacağımı biliyordum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2008 15:14

Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaşmaları öncesi son hazırlık maçını 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, İstanbul'da toplandı. Milli Takım kadrosuna çağrılan Trabzonspor'un yeni forveti Gökhan ise, 'inşallah Dünya Kupası elemelerinde başarılı oluruz' dedi.

Haberin Devamı

Milli futbolcular, kampın gerçekleştirildiği Swisseotel'e öğle saatlerinden itibaren gelmeye başlarken, Süper Kupa maçı nedeniyle Almanya'da bulunan Galatasaraylı Mehmet Topal, Ayhan Akman, Servet Çetin ve Hakan Balta ile Kayserisporlu Mehmet Topuz ilk gün kampta yer almadı. Bu oyuncuların yarın takıma katılacakları ifade edildi.

Yurt dışında forma giyen oyunculardan Borussia Durtmundlu Nuri Şahin kampa dahil olan ilk isim oldu. CSKA Moskova'dan Caner Erkin, Middlesbrouhg'dan Tuncay Şanlı, Real Betis'ten Mehmet Aurelio, Schalke 04'ten Halil Altıntop ve Sochaux'dan Mevlüt Erdinç'in de en geç yarına kadar kadroya katılacakları bildirildi.

Öte yandan, sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın Süper Kupa maçı kadrosuna alınmayan Arda ise kampa katılmasına karşın, milli takım doktorlarının kontrolünden geçmesinin ardından durumunun kesinlik kazanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

(A) Milli Takım, bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda basına kapalı gerçekleştireceği idmanla Şili maçının hazırlıklarına başlayacak.

MİLLİLER KENDİNDEN EMİN

Kampa katılan futbolcular, Şili maçının Dünya Kupası Eleme Grubu maçları öncesi önemli bir sınav olduğunu belirterek, iddialı konuştular.

Milli Takım kadrosunda bulunmanın çok güzel bir duygu olduğunu aktaran Gökhan Ünal, “Fatih Terim'in beni kadroya çağıracağını biliyordum. İnşallah burada kalıcı olurum. Avrupa Şampiyonası'nda bu formayı giyen arkadaşlarımız bizlere gurur dolu zamanlar yaşattılar. İnşallah biz de Dünya Kupası elemelerinde aynı şeyleri yaşatırız” dedi.

Kaleci Tolga Zengin, Şili maçının son hazırlık sınavı olacağını vurgulayarak, “Kadroda olmak çok güzel benim adıma. Grup elemelerine kadar hazır durumda oluruz” diye konuşurken, Ceyhun Gülselam ise Şili karşısında başarılı bir futbol sergileyip galip gelmek istediklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!