Ünal Aysal'dan son dakika kararı

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysaldan son dakika kararı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 14:59

Yeni yönetimin kendisine yönelik suçlamalarına yarın düzenleyeceği bir basın toplantısında cevap vermeyi planlayan Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, toplantıyı erteleme kararı aldı.

Haberin Devamı

Fanatik'ten Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre; Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, yarın düzenleyeceği basın toplantısını erteleme kararı aldı.

Görevi bıraktığı günden bu yana özellikle mali konularla ilgili olarak hedef tahtasına oturtulan Aysal, camianın ileri gelenlerinin ricasını kırmadı. Ünal Aysal'ın kapısını çalan bazı kongre üyelerinin, "Hafta sonunda mali genel kurul var. Siz bu basın toplantısını şimdi yaparsanız, hafta sonunda çok sağlıklı bir genel kurul geçirmeyeceğiz. Sizden rica ediyoruz. Açıklamalarınızı daha ileri bir tarihte yapın" talebinde bulundu. Kendisine yöneltilen suçlamalar nedeniyle bir süredir ciddi rahatsızlığı olan ve bu nedenle basının karşısına çıkma kararı alan Ünal Aysal ise bu talebe kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

Yeni tarih belirsiz

Aysal, kendisinden ricada bulunan kongre üyelerine, "Ben bugüne dek camianın mantıklı her türlü talebine olumlu yanıt verdim. Aklı selim davranmaya taraftarıyım. Camia bunu istiyorsa, anlayış gösteririm. Basın toplantısını ileri bir tarihe erteliyorum. Ama mutlaka basının karşısına çıkacağım. Bunun da böyle bilinmesini isterim" ifadesini kullandı. Ünal Aysal, düzenleyeceği basın toplantısı için net bir tarih belirlemediği, önümüzdeki günlerde yapacağı yeni bir açıklama ile basın toplantısının tarihini duyuracağı ifade edildi.

Albayrak: Ünal Aysal öyle bir sözleşme yapmış ki...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, telefonla bağlandığı bir televizyon programında eski başkan Ünal Aysal'ı resmen topa tutmuştu. Ünal Aysal'ın Prandelli'ye gerçek dışı sözler verdiğini söyleyen Albayrak "Ünal Aysal hocaya gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Almanya’da takım kuracağım, bir sene orayı çalıştıracaksın; ertesi sene Belçika’da takım alacağım orayı çalıştıracaksın' demiş. Şu anda futboldan memnun değilim. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. İki gün sonra Avrupa maçımız var, ne olur yapmayın! Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Prandelli, 'Ben buraya çalışmaya geldim' diyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!