Ünal Aysal'dan iade-i itibar açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysaldan iade-i itibar açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 13:19

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan hem camiaya hem de Adnan Polat'a mesaj var.

Haberin Devamı

Mali Genel Kurulda 95 yılından bu yana disiplin cezası bulunan üyelerin affedilmesi maddesini " İade i itibar" olarak yorumlayan Adnan Polat ve idarecilerine Başkan Ünal Aysal yanıt verdi.

BİZ BU ÇAĞRIYI ADNAN POLAT İÇİN YAPMADIK

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, " Biz bu çağrıyı Adnan Polat için yapmadık. Bazı nedenlerden dolayı üyeliklerinde sorun bulunan birçok Galatasaraylıyı camiaya kazandırmak için yaptık. Genel Kurula yaptığımız bu önerinin kararını üyelerimiz verecek. Ancak bu önerinin altında yatan şey katiyetle hiç kimseye iade i itibar verilmesi vesaire değil.

GALATASARAY CAMİASINDA HERKES İTİBARLIDIR
Galatasaray camiasında olan herkes itibarlıdır. Asıl önemli olan Galatasaray içinde olan birçok arkadaşımız bazı idari, disiplin cezalarından dolayı bugün oy haklarını kullanamamaktadır. Galatasaray’daki bazı aktivitelere ve kongrelere katılamamaktadır. Biz hem bunun önünü açmak hem de Galatasaray camiasını yeniden birleştirici, kucaklayıcı anlayış getirmek düşüncesi ile yaptık.

TEK VÜCUT OLMAK İÇİN BU TEKLİFİ HAZIRLADIK

Hem de bütün Galatasaraylıları bir araya toparlamak, tek vücut halinde Galatasaray’ın istikbali adına çalışması yönünde bir teklif hazırladık. Bunda ne bir kişiye ya da ne de bir zümreye dönük bir hazırlık değildir. Bu bütün bir Galatasaray toplumuna dönük bir tekliftir. Katiyetle kimse için iade i itibar sözcüğü edilmemiştir. Böyle bir cümle de kullanmadık. Biz sadece herkesin katılımını sağlayan bir genel af konseptini ortaya koyduk. Bu konsepti genel kurul kabul eder ya da etmez bu bizim yetkimiz dahilinde değil. Biz sadece öneriyi yaparız. Genel Kurulda kendi takdirini kullanır.

Haberin Devamı

ADNAN POLAT NE DEMİŞTİ?

2011'deki mali kongrede idari olarak ibra edilmeyen ancak daha sonra Yargıtay tarafından haklı bulunan Adnan Polat yakın çevresine şunu söyledi: "Beni mahkeme akladı. Benden özür dilenmeli"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!