Ünal Aysal 65 milyonluk şok

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysal 65 milyonluk şok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 17:07

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat yönetiminin, eski başkan Ünal Aysal ve ekibinin, yetkileri dışında 65 milyon liralık fazla bir harcama yaptığını belgelediği ve 6 Aralık'taki mali kongrede bunu gündeme getireceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray’da yeni yönetim, eski başkan Ünal Aysal ve yönetimi hakkında şoke edici bir rapor hazırladı.

25 Ekim’de yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen ve ilk yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Mali Kongre kararı alan başkan Duygun Yarsuvat ve yönetiminin, 6 Aralık’ta yapılacak bu genel kurulda üyelere Aysal yönetimi ile ilgili olarak bu raporu açıklayacakları öğrenildi.

Yapılan incelemelerde Ünal Aysal ve yönetiminin yetkileri dışında toplam 65 milyon TL’lik bir fazla harcama yaptığını belgeleyen yönetimin, bu dönemin ayrı olarak ibra edilmesini talep edecekleri bildirildi.

FATURA AYSAL’A ÇIKACAK
Genel kurul üyelerinin bu büyük harcamayı ibra etmemeleri durumumda bu faturayı eski başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulundaki yöneticilerin kişisel olarak ödemeleri için mahkeme yoluna başvurulması planlanıyor. Yönetimin gündemdeki diğer maddelerle birlikte yeni bir borçlanma yetkisi ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki talebinde de bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı

PERŞEMBE KONUŞACAK
Eski başkan Ünal Aysal, perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimin kendisiyle ilgili ortaya attığı tüm iddialara yanıt verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!