Umut yok

Güncelleme Tarihi:

Umut yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 1997 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Fenerbahçe, kendi sahasında maç kazanabilme becerisini gösteremeyen bir takımdı dün akşam. Sarı lacivertli futbolcular, kendi taraftarları önünde, hiç de onlara layık olmayan bir futbol sergiledi ve Trabzonspor, sahadan 3-1'lik skorla galibiyeti hakederek ayrılan taraf oldu.

Fenerbahçe'nin umutları, sergilenen bu futbolla şimdilik bir başka bahara kaldı. İkinci yarıda galibiyete ulaşan taraf olan Trabzonspor'da Tolunay ve Ünal, tabii ki F.Bahçe'nin hatalarını affetmediler.

F.Bahçe, ilk yarıda Boliç ve Tarık'la bulmuş olduğu gol pozisyonlarını ne yazık ki gole çeviremeyince maçın ilk yarısının son dakikalarında Hami'nin atmış olduğu Trabzonspor golü, Rüştü ve Högh'ün müşterek ikramı olarak gösteriyoruz. Bilmiyorum şu sıralar Rüştü'nün milli maç dahil, abuk sabuk zamanlama hatalarıyla daha ne kadar olmayacak gollere izin verecek? Aynı şekilde Högh, inanılmaz şekildeki yanlışları sanki Rüştü'ye nazire yaparcasınaydı. Högh'ün hatalarından eğer Hami birazcık gol becerisi içinde olabilseydi atmış olduğu gol sayısını daha da artılara çıkarabilirdi.

F.Bahçe'de ikinci yarı Selahattin'in yerine golcü Saffet oyuna alındı. Onun için de söylenebilecek bir tek sözcük var; o da sadece, ‘‘Bir zamanlar santrfordu''. Tarık ise ilk hareketleri mükemmel yapan adam olurken, sonraki hareketlerinde inanılmaz derecede kendi yanlışlarından kötüleri sergileyen adam oldu. F.Bahçe'de görevini yapan en iyi adam olarak, gösterişsiz futboluna rağmen sadece Mustafa Doğan'ı gösteriyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!