Ümit Özat'ın tepkisi sürüyor! Antrenmanları basına kapattı

Güncelleme Tarihi:

Ümit Özatın tepkisi sürüyor Antrenmanları basına kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 19:13

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da idmanlar basına kapatıldı. Teknik direktör Ümit Özat geçtiğimiz günlerde antrenmana katılmadığı için eleştirilmiş bu duruma tepki gösteren Özat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Çalıştığım hiçbir kulüpte rejenerasyon antrenmanlarına çıkmadım. Öyle olacaksa yardımcı antrenörlerinin görev tanımlarının ne anlamı kalır? Bazı ahmaklar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Önce doğru bilgi edinmelerini tavsiye ederim" demişti.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Ümit Özat yaptığı açıklamada, ikinci bir karara kadar takımın idmanlarına basın mensubu alınmayacağını bildirdi. Bu durumun sadece Balıkesirspor maçı hazırlıkları için değil bütün maçları kapsadığını aktaran Özat, ikinci bir karara kadar basına yasağın devam edeceğini söyledi.

Karar üzerine kimi basın mensuplarının Nuri Asan Tesisleri'nin yanında bulunan Samsun-Ordu karayolu üzerindeki köprüden antrenmanları takip ettiği gözlendi.

Ümit Özatın tepkisi sürüyor Antrenmanları basına kapattı


Yasağa tepki gösteren Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ise uygulamayı doğru bulmadıklarını belirterek "Burada yapılması gereken aklıselimin egemen olması, kulüp ve basın arasındaki bu soğuk ilişkinin ortadan kaldırılmasıdır. Bu takımın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Sürtüşerek değil uzlaşarak Samsunspor'un menfaatleri gözetilerek bu krize son verilmelidir" dedi.

Haberin Devamı


Ümit Özat geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından ilginç bir açıklama yapmış ve ""Kamuoyunun bilgisine; çalıştığım hiçbir kulüpte rejenerasyon antrenmanlarına çıkmadım. Öyle olacaksa yardımcı antrenörlerinin görev tanımlarının ne anlamı kalır? Bazı ahmaklar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Önce doğru bilgi edinmelerini tavsiye ederim" satırlarını paylaşmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!