Ümit Özat: Devler Ligi'nde yerimizi alacağız

Güncelleme Tarihi:

Ümit Özat: Devler Liginde yerimizi alacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2006 14:39

Takım kaptanı Ümit Özat muhtemel rakipleri olarak gördüğü Dinamo Kiev'in, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda en çok yer alan takımlardan biri olduğunu vurgulayarak, “Ama eski güçlerinde olmadıkları da bir gerçek. Kura öncesi benim çıkabileceğini tahmin ettiğim 3 takımdan birisiydi. Öyle tahmin ediyorum ki Şampiyonlar Ligi'ndeki yerimizi alacağız" dedi.

Haberin Devamı

ŞANSLAR EŞİT

FBTV'de görüşlerini açıklayan kulüp asbaşkanı Faruk Neşet Yalçın, Letonya temsilcisi önünde ilk maçı deplasmanda 4-1 kazanan Dinamo Kiev'i muhtemel rakipleri olarak göstererek, “Turu geçmek için şanslarımız eşit” dedi.
Dinamo Kiev'in fizik güce dayalı futbol oynadığını vurgulayan Yalçın, “Zannedersem rakibimiz Dinamo Kiev olacak. Şanslarımızı eşit olarak değerlendiriyorum. Deplasmandaki ilk maçta iyi bir sonuç alarak, Kadıköy'deki rövanş maçında turu geçmek istiyoruz” diye konuştu.

“Düşündüğümüz takımlardan biri çıktı. Bu seviyeye gelmiş takımlarda ayrım yapmak yanlış olur” diyen Yalçın,
“Keşke şu takımlardan biri çıksa dediğim takımlardan biri ile eşleştik. B36 Torshavn karşısında sahamızda oynadığımız ilk maçı 4-0 gibi bir skor ile geçtik. Rakiplerimiz güce dayalı bir futbol oynuyorlar. Şanslarımızın eşit olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda rakibimizi yenmeye çalışacağız. Kura çekimi öncesi ve burada bulunduğumuz süre içersinde seri başı takımlar tarafından korkulan bir rakip olarak görüldük. Diğer takımların yöneticileri ile görüştük. Bu eşleşme takımımıza hayırlı olsun” DEDİ.

Asbaşkan İlhan Ekşioğlu da “Şampiyonlar Ligi'nde alışkın olduğumuz gruplara kalabilmek için geçmemiz gereken rakipler. Muhtemel rakibimiz olarak gözüken Dinamo Kiev'i geçip, gruplardaki yerimizi alacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!