Ümit Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Ümit Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2007 21:54

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Liechtenstein ile deplasmanda karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ünal Karaman tarafından belirlenen aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş), Kazım Kazım, İlhan Parlak (Fenerbahçe), Ergin Keleş (Trabzonspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Murat Duruer (Ankaragücü), Orhan Şam, Murat Kalkan (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Eray Birnican (Konyaspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Emrah Tuncel (Malatyaspor), Mehmet Batdal (Bucaspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching).

PROGRAM

Ümit Milli Futbol Takımı, 8 Eylül Cumartesi günü Liechtenstein ile Vaduz'da, Rhein Park Stadı'nda yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için 2 Eylül Pazar akşamı Crowne Plaza Otel'de kampa girecek. 3 ve 4 Eylül tarihlerinde Bahçelievler Stadı ve İstanbulspor'un Ataköy Tesisleri'nde çalışmalarını yapacak olan ümit milliler, 5 Eylül Çarşamba günü Zürih'e gidecek. Milliler, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü karşılaştıktan sonra 9 Eylül Pazar sabahı İstanbul'a dönecek.

RUSYA İLE ÖZEL MAÇ

Ümit Milli Futbol Takımı, Liechtenstein maçının ardından, Rusya ile İstanbul'da özel maç yapacak.
Crowne Plaza Otel'de konaklayarak hazırlıklarını Bahçelievler Stadı ve İstanbulspor Ataköy Tesisleri'nde sürdürecek olan Ümit Milli Takım, Rusya ile 12 Eylül Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!