GeriSeyahat UMEK ve Gaetano İstanbul'da
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
UMEK ve Gaetano İstanbul'da

UMEK ve Gaetano İstanbul'da

Dünyanın önde gelen tekno müzik DJ'lerinden UMEK ve Gaetano İstanbul'a geliyor. Ünlü DJ'ler, 9 Mayıs Cuma gecesi Baseline Productions tarafından düzenlenen özel gecede Taksim Jukebox'ta müzikseverlerle buluşuyor. Gece Ford'un katkılarıyla düzenleniyor.

Dünyanın önde gelen tekno müzik DJ'lerinden UMEK ve Gaetano İStanbul'a geliyor. Ünlü DJ'ler,  9 Mayıs Cuma gecesi Baseline Productions tarafından düzenlenen özel gecede Taksim Jukebox'ta müzikseverlerle buluşuyor. Gece Ford'un katkılarıyla düzenleniyor.
Slovenya doğumlu UMEK, 1993’ten beri Dj’lik yapıyor. İki plak şirketine sahip olan UMEK, şu anda, prodüksiyonları neredeyse tüm ünlü techno Dj’lerinin setlerinde yer alan ve son 2 senedir Avrupa’da adından en çok söz ettiren  ve techno müzik denince akla ilk gelen Dj konumunda.

Gaetano Parisio ise İtalya’ya techno’yu sevdiren Dj olarak tanınıyor. 1997 yılında ilk plak şirketi “Conform Records”ı, 1998 yılında da bir ikincisi “ART”ı kuran Parisio, 1999 yılında, Bosna savaşından etkilenip, plak şirketinden bir kampanya başlatarak, geliri Bosnalı mültecilere gitmesi amacıyla, birçok ünlü DJ’le beraber özel partiler düzenledi.

İstanbul’un popüler gece klüplerinden Taksim Jukebox’ta gerçekleşecek olan partide, iki farklı bölümde  toplam 5  Dj performans sergileyecek. Saat 00.30’da  Main Room’da dj Taylan’ın warm up’ı ile başlayacak olan techno ziyafeti, sırasıyla  Gaetano Parisio ve Umek’in setleri ile 06.00’ ya kadar devam edecek. Second Room’da ise 23.00 – 00.00 arası  Mindfreg,  00.00 – 01.00 arası Style-ist 01.00 – 04.00  arası ise Onur Yel pikapların başında olacak.

Ana sponsorluğunu Ford’un üstlendiği organizasyonda; 9 Mayıs gecesi, Türk müzik severlerin daha önce dinlemedikleri, dünya çapında iki techno  Dj’i  Baseline Productions’ın açılış partisi için İstanbul’da olacak. Elektronik müzik sevenler kaçırmayın.

Ayrıntılı bilgi: www.baselineproductions.org
Organizasyon: Baseline Productions
Tarih: 9 Mayıs Cuma
Yer: Taksim Jukebox
Saat: 23.00 – 06.00
Bilet: 25.000.00

False