Ulus 29’un ünlü konukları

Ulus 29’un önceki gece özel konukları vardı; Dünya Su zirvesi için gelen Monaco Prensi Albert, reklam çekimleri için İstanbul’da bulunan Adriana Lima, Özlem Önal ve Acun Ilıcalı...

Haberin Devamı

Ulus 29’a kalabalık bir diplomat grubu eşliğinde gelen Prens Albert, geç saatlere kadar mekânda kaldı. Brezilyalı manken Adriana Lima ise mekânda müşteri yoğunluğuna sebep oldu. Acun Ilıcalı ve Özlem Önal’la birlikte yemek yiyen Lima, karşısında sosyetenin ünlü isimleri ve futbolculardan oluşan kalabalığı görünce şaşırdı.

Sezai Taşkent, Mehmet Germiyanlıgil, Selin Fadıllıoğlu, Zeynep Fadıllıoğlu, Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ve Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos da Lima ile aynı saatlerde Ulus 29’daydı. Sempatikliğiyle dikkat çeken ünlü manken, mekândan ayrılıp aracına binerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına öpücük yolladı.

Çırağan Sarayı’ndaki Işık

2007 yılının mayıs ayında açılan Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde geleneksel hale gelen “Çırağan Sohbetleri”nin bu ayki konuğu, tiyatro sanatçısı ve yazar Kenan Işık olacak. Sanatçı, 23 Mart günü saat 16.00’da şebnem Yüce moderatörlüğünde başlayacak “ıstanbul Bir Oyun Sahnesi” temalı söyleşide ıstanbul’u anlatacak. Işık, geçmişten bugüne ıstanbul ve tiyatro birlikteliğini kendi üslubu ile yorumlayacak.

Haberin Devamı

Çocukları oldu

Sezen Aksu’nun eski sevgilisi Ahmet Utlu baba oldu! Utlu’nun geçen yıl kır düğünüyle evlendiği ılksen Hanım, geçtiğimiz hafta bir kız bebek dünyaya getirdi. Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ve Üsküdar SEV ılköğretim Okulu’nda ıngilizce öğretmenliği yapan ılksen Hanım ve Ahmet Utlu, bebeklerinin adını Leyla koydular.

Kadir Has anılıyor

Devlet Üstün Hizmet Madalyası’na sahip işadamı Kadir Has, vefatının ikinci yıldönümünde kurucusu olduğu Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek törenle anılacak. “Vatan borcu ödüyorum” sözüyle insan yatırımına destek veren, yaptığı 150 trilyonluk bağış ile Türkiye’de bir kerede yapılan en büyük bağış unvanının sahibi olan Kadir Has, 11 yıl önce kurduğu üniversitede, ailesi, öğrencileri, dostları ve sevenleri tarafından anılacak. Anma töreni, 23 Mart Pazartesi günü saat 15.00’te, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampusu’nda yapılacak. Açılışı Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nuri Has, Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has ve Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Yılmaz tarafından yapılacak olan törende, 5. Kadir Has Ödülleri de sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı

Fransa’da tek başına tatilde

Yönetmenliğini Tomris Giritlioğlu’nun üstlendiği “Güz Sancısı” filminde rol alan Yılmaz Erdoğan’ın oyuncu eşi Belçim Erdoğan, yoğun bir iş temposunun ardından Fransa’ya gitti. Yılmaz Erdoğan “Happy Christmas Rıza Abi!” filminin çekimleriyle uğraştığı için, Belçim Hanım Fransa tatilinde yalnız kaldı. “Güz Sancısı”ndaki performansının daha iyi olması gerektiğini düşünen Erdoğan, Fransa’da workshop’lara ve dil kursuna da katılacakmış.

Mısır Konsolosluğu’nu yeniliyor

Süreyya Saruhan, restorasyon ve modern mimari alanında imza attığı projelerle birçok kez ödüle layık görülmüş bir mimar. Yeni konseptler de geliştiren Saruhan’ın imzasını taşıyan projeler arasında, Güler Sabancı’nın Büyükdere’deki evi, Mehmet Ali Birand’ın Kanlıca’daki evi, Emirgan’daki Sevil Sabancı Evleri, Maslak’taki Ayazağa Kasırları, Çeşme Ilıca’daki Konsept Nars Otel, Taksim’deki Pasteur Hastanesi, Kayseri Saat Kulesi, Datça’daki Mehmet Ali Ağa Konağı da var. şu sıralar ise ünlü mimarın başını kaşıyacak vakti yok. Çünkü bir taraftan Bebek’teki Mısır Konsolosluğu’nun binasını yenilemekle, bir taraftan da Turgut Yılmaz’ın binasını restore etmekle uğraşıyor.

Bebek sevinci

Haberin Devamı

Sibel Arna-Selim Yalın çiftini bebek heyecanı sardı. Geçtiğimiz yıl evlenen çift, bir erkek bebek bekliyor. 4,5 aylık hamile olan Sibel Hanım’ın bebek beklediği haberine sevinenlerin başında ailesinin yanı sıra Hürriyet’teki iş arkadaşları geliyor. Önceki gün Hürriyet binasının asansöründe karşılaştığım Sibel Hanım’ın gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Sadece Beymen’de

Dünyaca ünlü birçok rock yıldızının tercih ettiği DeHoghton marka jean’ler, ülkemizde de satışa sunuldu. Hayat felsefesini rock’n roll üzerine kuran Michael H.’in tasarladığı jean’ler, şimdilik sadece ıstinye ve Nişan-taşı’ndaki Beymen mağa-zalarında satılıyor. Ürünler, sade tasarım-larıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Maslak Food Court açıldı

Dünya lezzetlerini bir araya getiren Maslak Food Court, geçtiğimiz gün açıldı. Açılış sırasında ünlü tenor Hakan Aysev, akapella grubu Vokaliz eşliğinde aryalar seslendirerek davetlilere keyifli anlar yaşattı. Aysev, sahne performansının ardından Maslak Food Court misafirleri için mutfağa girerek spagetti pişirdi.

Yazarın Tüm Yazıları