Uludağ Ekonomi Zirvesi ikinci gün (2)

Güncelleme Tarihi:

Uludağ Ekonomi Zirvesi ikinci gün (2)
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 12:40

Uludağ Ekonomi Zirvesi ikinci gün (2)

Haberin Devamı

KADIN DOSTU ŞİRKETLERE ÖDÜL  
Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, ‘Bankacılık ve Reel Sektör’ oturumu öncesi’ 'Kadın Dostu Şirketler'e ödül verildi.
Törende en çok kadın çalışanı olan şirket İş Bankası seçildi. Ödülü İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Senar Akkuş aldı. Kadın çalışan sayısı en fazla olan grup Koç Holding, Kadın yönetici sayısı en fazla olan şirket LC Waikiki oldu. LC Waikiki’nin ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük aldı.
Kadın yönetici sayısı en fazla olan grup Anadolu Grubu seçildi. Kadın çalışan oranı en fazla olan şirket İpekyol oldu. Ödülü İpekyol Şirketi’nin Müdür Yardımcısı Yasemin Avcı aldı.
İpekyol firmasına bir ödül de kadın yönetici oranı en yüksek şirket kategorisinden verildi. Kadın çalışan oranı en fazla olan grup Sun Grubu oldu. Sun Grubu bir ödül de kadın yönetici oranı en yüksek grup kategorisinden aldı. Sun Grubu adına ödülü Sun Grup Genel Müdür Yardımcısı Melis Bekiroğlu aldı. Kadın çalışan sayısını en çok artıran şirket Ekol Lojistik oldu. Ödülü Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul aldı.
Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket ise Limak Yatırım oldu. Limak Yatırım adına ödülü Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir aldı.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!