Ulucanlar artık dizi seti oldu

Güncelleme Tarihi:

Ulucanlar artık dizi seti oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2009 00:00

Restore edilen Ulucanlar Cezaevi, artık dizi setlerine ev sahipliği yapıyor. Adanalı dizisinin ardından şimdi de Ezel dizisinin çekimleri Ulucanlar Cezaevi’nde gerçekleştiriliyor.

ALTINDAĞ Belediyesi tarafından restore edilen Ulucanlar Cezaevi, ekranların yeni dizisi “Ezel”i konuk etti. Başrollerini Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaştığı dizinin yeni bölümünde ekranlara gelecek olan açık görüş sahnesi, Ulucanlar Cezaevi’nin birinci avlusunda çekildi.

Altındağ Belediyesi tarafından ilk etap restorasyonu tamamlanan ve yakında müze ve kültür merkezi olarak faaliyete geçirilecek olan Ulucanlar Cezaevi, film ve dizi yapımcılarının da ilgi odağı haline geldi. Daha önce “Adanalı” dizisini konuk eden Ulucalar Cezaevi, ekranlara yeni sezonda merhaba diyen “Ezel” adlı diziye ev sahipliği yaptı.

Dizide “Eyşan” karakterini canlandıran Cansu Dere, çekimlerin yapıldığı Ulucanlar Cezaevi’ne ilk kez geldiğini belirterek, “Burası Türk siyasi tarihinin bir dönemine damga vuran ve çoğu kez acılarla anılan bir yer. Trajik bir geçmişi, soğuk bir yüzü var. Tüm bunlara rağmen restore edilip bir müze ve kültür merkezi olarak korunmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok önemli bir döneme tanıklık ediyor. Bu anlamda yapılan çalışmalardan ötürü Altındağ Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!