Ulan Arda sen de mi burdasın

Güncelleme Tarihi:

Ulan Arda sen de mi burdasın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 08:22

Futbol dünyasının önemli isimleri çorbacıda buluştu. Açılışa Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'a ''Ulan Arda sen de mi burdasın'' demesi damga vurdu.

Haberin Devamı

AÇILIŞTA BULUŞTULAR - Foto galeri

Ä°ÅžTE ÃœNLÃœLERÄ°N BULUÅžTUÄžU O AÇILIÅžÂ- Web TV

Bakırköy'ün işkembecisi" sloganıyla tanınan "Sarıhan Gusto" adlı restoran Etiler'de yeni şube açtı.

Açılışa Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerden Abdullah Kiğılı ve Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Galatasaraylı futbolcular Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu, Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan, Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan, sanatçı Gönül Yazar, oyuncu Sinem Kobal, Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün yanı sıra siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılış kurdelesini Emre Belözoğlu, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Ümit Karan birlikte kestiler.

Açılış törenine ailesiyle birlikte katılan Savcı Zekeriya Öz'e basın mensupları oldukça ilgi gösterdi. Savcı Öz restoran girişinde basın mensupların sorularını yanıtsız bırakırken sadece gülümsemekle yetindi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan'la bir süre sohbet eden Savcı Öz'ün basın mensuplarının görüntü çekmesinden rahatsız olduğu görüldü.

Haberin Devamı

Bu arada açılışa, "Sahte çürük raporu çetesi" soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta da ailesiyle birlikte katılırken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da Savcı Usta'nın hazırladığı iddianamede müşteki olarak yer almıştı.

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın açılışlara katılmasına yasak koyduğu iddia edilen Arda Turan'ın, yine sevgilisi Sinem Kobal ile açılışta yer alması dikkat çekti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da Arda'yı görünce, "Ulan Arda Sen de mi buradasın" diyerek, milli futbolcuyu öptü. Esprili kişiliği ile tanınan genç yıldız Arda ise başkan Yıldırım'ı güldürerek, ''Futbolu bıraktık başkanım, açılışlarda geziyoruz'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!