Uğur müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Uğur müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2008 00:00

Konyaspor maçında sakatlanıp dizinden iki kez ameliyat geçiren Uğur Uçar, "Büyük talihsizlikler yaşadım. 7 aydır forma hasreti çekiyorum. Futbolu çok özledim. 1 ay içerisinde takımdaki yerimi alacağım" dedi.

GALATASARAY, geçen sezondan bu yana sakatlıklarla boğuşan Uğur Uçar’a sonunda kavuşuyor. 18 Şubat’ta oynanan Konyaspor maçında dizinden sakatlanıp iki ameliyat geçiren ve tam 7 aydır sahalardan uzak kalan genç sağbek müjdeyi verdi: "1 ay içinde takımdaki yerimi alacağım. Çok heyecanlıyım. Sonunda hasret bitecek."

Geçirdiği iki ameliyatın ardından düz koşulara devam eden Uğur Uçar, yaşadığı talihsizliklerden dert yanarken, sahalara döneceği günü heyecanla beklediğini ifade etti. Kendisi için zor günlerin geride kaldığını belirten Uğur, "İyi oynadığım bir dönemde takımdan ayrı kaldım. Bu da beni iki kat daha fazla üzdü. Dizimdeki sakatlık ilk günler beni kahretti. Ama G.Saray’ın şampiyonluğa ulaşması acımı dindirdi. Şimdi daha güçlü bir şekilde geri dönmek için çalışıyorum" dedi.

7 aydır takımdan uzak olan Uğur, "1 ay içinde formama kavuşacağımı ümit ediyorum. Fakat sakatlık geçirdiğim sağ ayağım güçsüz kaldı. Ayağımın eski gücüne kavuşması için çalışıyorum" dedi.

Kadromuz geniş

Kendisinin ardından sağbekte görev alan Sabri ve Barış’ın da sakatlanmasını büyük bir talihsizlik olarak niteleyen Uğur, "Evet, hep sakatlıklar sağbekteki oyunculara denk geldi. Ama geniş bir kadromuz var. Aramıza yeni katılan Serkan Kurtuluş da gerçekten kaliteli bir futbolcu. O da bizim gibi genç ve forma giymek için can atıyor. Eminim ki, bu görevi en iyi şekilde yerine getirir" diye konuştu.

Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti, uzun süren rehabilitasyon çalışmalarının ardından Uğur Uçar’ın düz koşulara başladığını, genç futbolcuya bu dönemde güçlenmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanacağını ifade etti. Teknik Direktör Michael Skibbe’nin de Uğur’un bir an önce takıma dönmesi için doktorlara talimat verdiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!