Uğur Meleke: Futbol katledildi

Güncelleme Tarihi:

Uğur Meleke: Futbol katledildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 23:33

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı yapan Fenerbahçe, zorlu Bursaspor deplasmanında golsüz berabere kalarak altın değerinde 2 puan kaybetti. Karşılaşmayı değerlendiren Hürriyet yazarı Uğur Meleke, "Futbol katledildi" başlığını attığı yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. Uğur Meleke'nin yazısının bazı bölümleri şöyle:

Haberin Devamı

"Devre arası garip bir coşkuyla sulanan sahanın kayganlaşması ve kullanışsızlaşması skandal. Zaten e-bilet uygulaması gelen bir ligde bütün bir tribünün cezalı olması da absürt. Futbol dışı bu kadar unsur Bursa’da futbolu baltalayınca, ortada pek de eğlenceli bir oyun kalmadı zaten.

Katledilen futboldan geriye kalan birkaç umut kırıntısı, Sivok’un ve Kjaer’in başarılı geri dönüşleri, Ozan’ın artan özgüveni, Caner’in yükselişi. Dün gerçekten başka bir şey yoktu sahada.

TRİBÜNDE UTANÇ TABLOSU
Seyircisiz maç cezası, büyük bir utanç tablosu. E-bilet uygulamasına geçen bir ülkede neden hâlâ bütün bir stat cezalandırılır ki? Bundesliga tarihinde böyle bir ceza hiç yok mesela. Bir kez St.Pauli’ye vereceklerdi, utanıp vazgeçtiler."

UĞUR MELEKE'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!