Ufuk Sarıca Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Sarıca Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 12:47

Sezona Fin koç Henrik Dettman'la başlayan, ancak daha sonra Galatasaray'da Ergin Ataman'ın yardımcılığını yapan Yağızer Uluğ'u başantrenörlüğe getiren Beşiktaş, play-off'a kalamayınca genç teknik adamla yollarını ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi, Yağızer Uluğ'dan boşalan antrenörlük görevi için Ufuk Sarıca ile anlaşmaya vardı. 2014-15 sezonunda Pınar Karşıyaka'yı lig şampiyonu yapan Sarıca ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlıların birkaç gün içinde sözleşme imzalamaları bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın basketbol şubesinin idari yapılanmasında da değişiklik yaparak, geçtiğimiz iki sezon şubenin yönetimini üstlenen Hakan Özkesi'nin yerine Cihat Kumuşoğlu'nu getirmesi bekleniyor. Basketboldaki diğer transfer gelişmeleri ise şöyle:

Dusan Ivkovic ile yollarını ayıran Anadolu Efes, İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yı THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne taşıyarak sezonun sürprizine imza atan Velimir Perasovic ile görüşüyor. Lacivert beyazlıların Hırvat teknik adamla hemen her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Halen Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı Darüşşafaka Doğuş'un yeni sezon için ünlü Yunan koç Georgios Bartzokas ile söz kesti. Tarafların bu transferi bir hafta içinde bitirmeleri bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!