UEFA artık hayal

Güncelleme Tarihi:

UEFA artık hayal
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başkan İsmail Uyanık, hakem Selçuk Şahin'i suçlarken, Teknik Direktör Jarabinski, mağlubiyeti defansın kötü gününde olmasına bağladı. Çek çalıştırıcı, ‘‘Skor 3-2 olunca beraberliği bulabilseydik maçın sonucu çok daha farklı olurdu’’ dedi.

İstanbulspor'a 4-2 yenilen Samsunspor'da UEFA Kupası'na katılma hayalleri suya düşerken, maçın hakemi Selçuk Şahin'e olan öfke de dinmiyor. Başkan İsmail Uyanık, ‘‘Hakem, verdiği kararlar ile maçı katletti. UEFA'ya katılma şansımızı kaybettiğimiz için üzgünüz’’ dedi.

Teknik Direktör Jarabinski, mağlubiyeti defansın kötü gününde olmasına bağladı. İlk 21 dakikada gelen gollerle 3-0 mağlup duruma düşmelerine rağmen tekrar toparlandıklarını belirten Jarabinski, Serkan'ın kaçırdığı penaltının maçın kader anı olduğunu söyledi.

Çek teknik direktör, ‘‘Zorlu geçen maçta her iki takım da çok gol kaçırdı. Skor 3-2 aleyhimizeyken beraberliği bulabilseydik maçın sonucu çok daha farklı olurdu. İstanbulspor'un usta golcüsü Aykut ise bu fırsatı değerlendirmesini iyi bildi’’ şeklinde konuştu.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!