Ücretsiz sertifika programıyla turizm eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz sertifika programıyla turizm eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:30

Ücretsiz sertifika programıyla turizm eğitimi

Haberin Devamı

ANTALYA,(DHA)- TURİZM sektörünün nitelikli eleman problemine katkı sunmak amacıyla 15-18 Şubat tarihleri arasında eğitim programı düzenlenecek. Wome Akademi tarafından hazırlanan eğitim ücretsiz verilecek.

Ortadoğu Grup, turizm sektöründeki markası Wome Deluxe ve Antalya Bilim Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçen Wome Akademi, ‘hizmet öncesi eğitim’ konsepti ile oryantasyon, mentörlük, performans geliştirme, potansiyel belirleme ve yönlendirme temaları altında 4 günlük bir gelişim programı düzenliyor. Sektör çalışma adaylarının bilgilerinin güncellenmesi, yeni uygulamaların tanıtılması ve sektörün temel dinamiklerinin aktarılması planlanan eğitime; meslek lisesi ve meslek yüksek okulu öğrencileri ile sektöre yeni girmek isteyen tüm adaylar katılabilecek.

Türkiye’de ilk defa uygulanacak bir eğitim modeli olan Wome Akademi’nin temel misyonu; sektör çalışanlarına, turizm ve otelcilik eğitim kurumlarına, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet eden turizm sektörüne, katkı sağlanması olacak.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!