Uçakta mahsur kaldı

Geçen hafta sonu Monte-Carlo Rolex Masters Tenis Turnuvası’nı izlemek üzere Monaco’daydım.

Haberin Devamı

Prens II. Albert’in şirketi SBM’in davetlisi olarak gittiğim Monaco’da, YASA Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’yla birlikte birçok Türk işadamı da vardı. Eşi Neslihan Sabancı ile birlikte ‘Otel de Paris’te tatil yapan Yalçın Sabancı’yı Cafe de Paris’de gördüm. Türkiye’nin en büyük gemi filosuna sahip olan Sabancı, Monaco uçuşunda şiddetli rüzgardan dolayı uçakta mahsur kaldığını söyledi. Yoğun hava trafiğinden dolayı uzun süre jetinin içinde saatlerce beklemek zorunda kalan Sabancı, uzun bekleyişler sonunda havalanmayı başarmış.

Geçtiğimiz yıl oğlu İlhan Sabancı’yı Pınar Konca ile evlendiren Yalçın Sabancı, yurt dışında yaşayan büyük oğluyla hasret giderdi.

23 Nisan coşkusu

“Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” gala gösterimi, İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Trump Towers Mall içinde hayata geçirilen Trump Towers Tiyatrosu’nda yapıldı. Galaya limuzinle gelen ve kırmızı halıda yürüyen Mickey ve Minnie patlayan flaşlar arasında çocukları ve aileleri coşkuyla selamladı. Kenan Doğulu da sahneye çıkarak sevilen şarkısı “Çakkıdı”yı seslendirirken, aralarında Çağla Şıkel, Ozan Doğulu, Burak Kut, Cansel Yeni, Revna Demirören, Fatoş Sarıgül, Sitare Akdilek, Özlem Yıldız, Nefise Karatay, Irmak Ünal, Pınar Tezcan, Hande-Erdal Acar, Elif Gönlüm ve Işıl Reçber gibi çok sayıda ünlü ismin çocuklarıyla birlikte eğlendi.

Çocukluğuma döndüm

Haberin Devamı

Şişli Belediyesi tarafından 23 Nisan kutlamaları kapsamında Nişantaşı’nda Maçka Parkı’Nda düzenlenen etkinliğe Derin Mermerci de katıldı. Çocukluğuna döndüğünü söyleyen Mermerci, “İnanın şu an çocukluğumu yaşıyorum. Meğer ne kadar çok özlüyormuşuz çocukluğumuzu. Tüm çocukların bayramını kutluyor, sağlık, sıhhat ve başarı dolu bir ömür diliyorum” dedi.

resimalti:
‘2023’e Çocuklardan Mektuplar’ adı verilen etkinlikte Sarıgül’e gelini Fatoş Sarıgül, torunu Ayşe Naz eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları