Uçakta idman!

Güncelleme Tarihi:

Uçakta idman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:52

Daum: Brezilyalılar bana söz verdi. Uçakta koşu bandında çalışacaklar.

Christoph Daum, dün sabahki esprileri ile antrenmana neşe kattı. Çalışma başladığı sırada basın mensuplarının yanına gelerek tek tek herkesin elini sıkan ve "İyi Yıllar" dileğinde bulunan Daum, medya mensuplarıyla diyaloglarında bol bol espri yaptı. Tatilde bronzlaşmasıyla ilgili sohbet üzerine Daum, "Appiah birkaç hafta aramızda olmayacak. Onun yerini almak için böyle oldum" dedi. Daum Brezilyalı futbolculara verdiği fazladan bir gün izinle ilgili olarak da, "İzin isterken bana söz verdiler. Dönerken özel uçak tutacak, uçağın içine de koşu bandı koyarak koşarak gelecekler..." şeklinde espri yaptı.

İşbaşı yaptılar

Fenerbahçe, ikinci yarı startını dün verdi. Sarı lacivertliler Samandıra Tesisleri’nde ilk çalışmasını yaptı. Gana Milli Takımı kampında bulunan Appiah’ın yanı sıra izinli olan Alex, Luciano ve Aurelio ile grip olan Mehmet Yozgatlı dünkü çalışmaya katılmadı. Sakatlığı devam eden Nobre ise takımdan ayrı çalıştı. 3 Brezilyalı bugün Belek kampına katılacak. Sarı lacivertliler bu sabah uçakla Antalya’ya gidecek. 9 günlük kampta iki hazırlık maçı oynanacak.

3’ü bir yerde

Medyaya poz veren üç kaleci Rüştü Reçber, Volkan Demirel ve Serdar Kulbilge ikinci yarı için iddialı konuşarak, "Hedefimiz namağluk lig şampiyonluğuna ulaşmak" dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!