Üç büyük, tek ses, anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Üç büyük, tek ses, anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 01:43

Ortak bildiriyle teröre karşı ortak tavır alan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, birlikte başka bir projeyi daha hayata geçiriyor. Hafta sonundaki maçlara yetiştirilecek olan tişörtler, kulüp mağazalarından satılacak, sağlanacak gelir şehit ailelerine ulaştırılacak.

Haberin Devamı

YOĞUNLAŞAN teröre karşı ortak duruş sergileyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, kenetlenmeye devam edecek.
Tüm ülkeyi yasa boğan şehit haberlerinin ardından önceki gün sosyal medya hesaplarından aynı bildiri ile “Teröre karşı birlikteyiz” tepkisini koyan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, hafta sonu uygulamak üzere bir projeyi daha sonuçlandırırıyor… Buna göre, takımlar ortak tişört ile maçlara çıkacak ve bu tişörtler daha sonra Mehmetçik Vakfı’na gelir sağlayacak.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

YENİ proje için ilk adım bu hafta başında atıldı. Bir arada hareket etme kararı alan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, ortak bildirinin ardından görüşmelerini kesmedi.
Kulüpler arasında yapılan fikir alışverişinde anlamlı bir proje gündeme geldi. Futbolcular ve yöneticiler, terör olaylarına karşı ortak bir tepki koyarken, TSK Mehmetçik Vakfına da destek verme düşüncesinde birleşti…
Yapılan görüşmeler ışığında, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hafta sonu Süper Lig maçlarına teröre karşı ortak ve anlamlı mesajlar içeren aynı tişörtlerle çıkması fikri gündeme geldi.

Haberin Devamı

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

BUNA göre, 3 büyük kulüp, hafta sonuna kadar mesaj içeren tişörtleri dizayn edip hazırlayacak. Ve bu tişörtler maçlar öncesinde ısınma sahaya çıkacak futbolcular tarafından giyilecek.
Futbolcuların giyeceği bu tişörtler, maçlardan sonra 3 kulübün mağazalarında aynı anda satışa sunulacak. Bu satıştan elde edilecek gelir şehit ailelerine aktarılacak. Mehmetçik Vakfı’na verilecek tişert satış gelirleriyle, sporun birleştirici gücü bir kez daha ortaya konulacak.
Üç kulüp, dün akşam internet sitelerine koydukları aynı açıklamayla, hafta sonundaki maçlarda ortaya koyacakları dayanışmayı duyurdu.

‘ÖLÜM ADIN KALLEŞ OLSUN TERÖR SANA LANET OLSUN’

GALATASARAY, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da kenetlendi…
Kulüplerin sosyal medya hesaplarından ‘teröre karşı birlikteyiz’ mesajı altında önceki gün yayınladıkları ortak bildirinin ardından 3 büyüklerin taraftar grupları da dün harekete geçti.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın öncü taraftar grupları, sosyal medya hesaplarından ortak bir bildiri yayınladı.
Ultraslan, Genç Fenerbahçeliler ve Çarşı grubu sosyal medya hesaplarından “Teröre karşı omuz omuza” mesajı ile “Ölüm adın kalleş olsun, terör sana lanet olsun” yazılı bildirilerini paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!