U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası final kurası yarın

Güncelleme Tarihi:

U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası final kurası yarın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2012 11:26

Antalya'da 2-14 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası finallerinin kura çekimi 24 Nisan Salı günü Antalya'daki WOW Topkapı Palace Hotel'de yapılacak.

Haberin Devamı

WOW Topkapı Palace Hotel'deki Yavuz Sultan Selim Salonu'nda saat 13:00'de başlayacak kura çekimine turnuvaya ev sahipliği yapacak Türkiye'nin yanı sıra finallere katılacak diğer ülkeler Portekiz, İsveç, Romanya, Sırbistan, İspanya, İngiltere ve Danimarka'nın temsilcileri katılacak.

2 grupta 4'er takımın mücadele edeceği ve Türkiye'nin A Grubu'nda yer alacağı finallerin kura çekimi, turnuvanın tanıtım elçisi olan Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Kadın Futbolu Komitesi 3. Başkanvekili Sheila Begbie ile UEFA Kadın Futbolu ve Futsal Müsabakalar Direktörü Mikael Salzer tarafından gerçekleştirilecek. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Prof.Dr.Emre Alkin de katılacak.

Temmuz ayında düzenlenecek bu şampiyona ile Türkiye, Kadın Futbolu kategorisinde tarihinde ilk kez uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!