"Turnuvanın en zevkli maçıydı"

Güncelleme Tarihi:

Turnuvanın en zevkli maçıydı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 23:42

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2012 Olimpiyatları Avrupa Kıtası Elemeleri A Grubu'ndaki 3. ve son maçında Almanya'yı 3-1 yenmesinin ardından A Milli Bayan Voleybol Takım Antrenörü Marco Aurelio Motta, "Turnuvanın en keyifli maçıydı. Bazı hatalar yaptık ancak her zaman hata olabilecek bir maçtı" dedi.

Haberin Devamı

Motta, "Zorlu bir maçtı. İlk sete Almanlar çok iyi başkladı. 3-4 dördüncü setlerde biz çok iyiydik. Turnuvanın bence en keyifli maçıydı. Bazı hatalar yaptık ancak her zaman hata olabilecek bir maçtı. Bu noktadan sonra bizim için yarı final ve final çok önemli" şeklinde konuştu.

NESLİHAN DARNEL: "GERİDEN GELİP HİÇ PES ETMEDEN SAVAŞTIK VE TURNOVA YENİ BAŞLIYOR"

Yıldız oyuncu Neslihan Darnel, şöyle konuştu:

"Bizim için çok güzel bir maçtı. Bu maça iyi hazırlanmıştık. İlk sete kötü başladık ancak sonraki seti çok rahat aldık. Üçüncü ve dördücü setlerde geriden gelip hiç pes etmeden savaşarak, bütün setleri döndürdük. Bizim için çok umut verici bir şey bu maç ama sadece bugün sevinebiliriz. Yarın başka bir gün ve yeni bir maç var. 1 gün tatilden sonra o yüzden daha turnuva yeni başlıyor. Umarım istediğimiz sonucu alıp Londra'ya gideceğiz."

Haberin Devamı

NAZ AYDEMİR: "ÇOK ZOR BİR MAÇ OLDU"

A Milli Takım'ın genç pasörü Naz Aydemir, "Zor bir maç oldu ama zor geçeceğini biliyorduk. Çok fazla hata yaptık. Son iki sette de geriden geldik. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Olimpiyata adım adım ilerliyoruz. Seyircinin de desteğiyle Londra'da oynayacağız" ifadelerini kullandı.

EDA ERDEM: "İNŞALLAH OLİMPİYATLARA GİDECEĞİZ"

Milli oyuncu Eda Erdem ise, "Kesinlikle seyir zevki çok yüksek ve heyacanın üst noktada olduğu bir maç oldu. Arkadaşlarımız kutluyorum. Ankara seyircisinin desteği inanılmazdı. Her ne kadar 2-1 öne geçip rahatlasak da 3-2 maçı kazanmayı bildi. Arkadaşlarımı tebrik eidyorum. Grup birincisiyiz. İnşallah olimpiyatlara gideceğiz" dedi.

TÜRK MİLLİ MİLLİ TAKIM KAPTANI ESRA GÜMÜŞ: "SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİK"

Takım Kaptanı Esra Gümüş, "Son sette 16-11 geriden geldik. Biraz manşette sıkıştık. Özellikle ben birkaç tane hata yaptım. Bütün takım arkadaşlarım ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve geriden gelip seti almayı başardık. Bütün takım arkadaşlarım başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettiler" diye konuştu. Almanya Bayan Voleybol Takımı'nın çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Gümüş, "Seyircinin baskısıyla maçı kazandık. Yarı final maçını bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

ÖZGE KIRDAR ÇEMBERCİ: "MAÇIN SONUNA KADAR SAVAŞTIK VE KAZANDIK"

Milli takımın başarılı smaçörü Özge Kırdar Çemberci, "Maçın başından sonuna kadar çok savaşçı ve mükemmel oynadık. Çok savaşçı oynadık, onlarda oyunu bırakmadılar. Taraftarımızın sayesinde finale kalıp olimpiyatlara gitmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!