TÜRKONFED zirvesi Ankara'da toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

TÜRKONFED zirvesi Ankarada toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:57

TÜRKONFED zirvesi Ankara'da toplanıyor

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara) (DHA)- AKYURT Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD), Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)  21'inci Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, 17-18 Kasım'da Ankara'da toplanıyor.
'Türkiye'nin Yükselen Liderleri' temasıyla Sheraton Otel'de yapılacak olan zirvede Türkiye Kalkınma Bankası Kredi Pazarlama Daire Başkanı Ali Cemal Ünen 'Kalkınma için Kredi ve Yatırım İmkanları' konusunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Veysel Yayan da 'Sanayi Politikaları' konusunda sunum yapacak. Federasyon ve dernek başkanlarının da siyasi ve ekonomik değerlendirmeler yapacağı zirveyle ilgili bilgi veren AKSİAD Başkanı Ali Tekin Çelik, bu programın sanayide dönüşümünün tartışıldığı bir dönemde yapılacağını belirterek, "Başarıyı elde etmiş KOBİ'lerimiz katılımcılara imkansızlık diye bir şeyin olmadığını gösterecekler, ufkumuzu açacaklardır. Bu tema ile Ankara'dan tüm Türkiye'ye, ilham, moral ve motivasyon vereceğiz" dedi. OSİAD Başkanı Ahmet Kurt ise Ankara olarak zirveye ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirterek, "İş dünyasının temsilcileri yaşadıkları sorunları siyaset ve bürokrasi dünyasına aktaracaklar." diye konuştu.
İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek de, "Amacımız sürdürülebilir bir kalkınmayı, refahı, üretimi, istihdamı, ihracatı artırmaktır. Zirvenin bu hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!