Türkiye'nin pota zaferi

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin pota zaferi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Basketbolda, Avrupa Ligi'ndeki üç takımımızın da grup maçlarına galibiyetle başlaması büyük yankı uyandırdı. İtalya basını, üç maçın ardından ‘‘Türkler tulum çıkardı’’ yorumunu yaptı.

Baskette diriliş

Basketbol Avrupa Ligi'ne üç takımımızın galibiyetle başlaması İtalya'da ‘‘Türklerin pota zaferi’’ olarak değerlendirildi. Efes'in İspanya'da Manresa'yı devirmesi, Ülker'in Hırvat Zadar'ı yenmesi ve F.Bahçe'nin geçen sezonun Kupa Şampiyonu Kaunas'a fark atması İtalyan basınına, ‘‘Türkler tulum çıkardılar’’ yorumu ile yansıdı.

Kral İbrahim

Tele Antenna televizyonu, 33 sayı atarak ilk maçların sayı kralı olan F.Bahçeli İbrahim Kutluay için ‘‘Avrupa Ligi'nin üzerinde durulacak oyuncusu’’ yorumunu yaptı. F.Bahçe'nin başında çıktığı ilk maçta farklı galibiyet sevincini yaşayan antrenör Halil Üner de, ‘‘Seyircimiz bizi ateşledi ve farklı galibiyete ulaştık’’ dedi.

Hedef galibiyet

Manresa'yı İspanya'da yenen Efes Pilsen'in başarılı antrenörü Aydın Örs de şu değerlendirmeyi yaptı: ‘‘Zoran'ın sakatlığı tüm planları altüst etti. Ama Murat Evliyaoğlu, Hüseyin ve Hidayet'in gayretleri ile maçı kazandık. Şimdi önümüzde F.Bahçe ile yapacağımız lig maçı ve ertesinde İsrail'de oynayacağımız Maccabi maçı var. Hedefimiz yine galibiyet.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!