Türkiye’nin ilk sosyal akademisi mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin ilk sosyal akademisi mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 16:20

Türkiye’nin ilk sosyal akademisi mezunlarını verdi

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - TÜRKİYE’nin ilk sosyal medya akademisi olan Kahramankazan Belediyesi Sosyal Medya Akademisi ilk mezunlarını verdi.
Kahramankazan Belediyesi Sosyal Medya Akademisi'nden mezun olan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kaymakam Engin Aksakal ve ilçe protokolü ile kursiyerler katıldı.
‘BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜ İÇİN ÇALIŞACAK’
Başkan Ertürk burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de alanında bir ilk olan Sosyal Medya Akademisi'nin ilk mezunlarını  vermesinin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Akademide yerli ve milli sosyal medya kullanıcılarının yetiştiğini ifade eden Ertürk, "Akademimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin içinden geçtiği bu zorlu süreçte önemli bir görev üstlenecek. Buradan yetişen bilinçli, yerli ve milli kullanıcılar ülkemize, milletimize ve ordumuza sosyal medya üzerinden yapılan saldırılara karşılık vererek, gerçek dışı paylaşım ve bildirimlere karşı dimdik duracak. Akademimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki ülkemizin Büyük Türkiye yürüyüşü için çalışacak" dedi.
‘TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLMALI’
Külünk ise, 21’inci yüzyılın en önemli mücadele araçlarından dijital platformun renkli devrimlerin adresi olduğunu, ancak sosyal medyanın inşa ve ihya aracı değil yıkım aracı haline geldiğini söyledi. Külünk bu kapsamda, Kahramanakazan Belediyesi Sosyal Medya Akademisi'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği bu mücadelede önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Sosyal Medya Akademisi’nin kurulmasından dolayı Başkan Ertürk’e ve emeği geçenlere teşekkür eden Külünk, akademinin diğer belediye, kurum ve üniversitelere de örnek olması gerektiğini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!