Türkiye'nin en iyi liselerini kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin en iyi liselerini kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 11:48

Türkiye'nin en iyi liselerini kazandılar

Haberin Devamı

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde Türkiye’nin en iyi liselerini kazanan öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tebrik etti.
Tarsus İlçesi’ndeki Sadık Eliyeşil Ortaokulu’nda öğrenim görüp Türkiye’nin sayılı okulları arasında yer alan Galatasaray Lisesi, İstanbul Lisesi, İzmir Fen Lisesi ve İstanbul Atatürk Fen Lisesini kazanan öğrenciler Okul Müdürü Ahmet Karagöz ve öğretmenlerle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret etti. Okul Müdürü Karagöz, devlet okulu olarak bu başarının sevincini paylaşmak adına ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, başarının elde edilmesinde sistemli ekip çalışmasının olduğunu söyledi.
Müdürü Koca da, başarıdan dolayı okul idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, çalışmanın muhakkak karşılığının görüleceğini dile getirdi. Ziyaretin sonunda Galatasaray Lisesi'ni kazanan Buğra Ateş, İstanbul Lisesi'ni kazanan İbrahim Kayıngül, İstanbul Atatürk Fen Lisesi'ni kazanan Aylin Anılıroğlu, İzmir Fen Lisesi'ni kazanan Özge İrem Yalız’a Müdür Koca birer plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!