Türkiye Sabri'yi konuşuyor: 'Koskoca kulübü Twitter'a teslim ettiler!'

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Sabriyi konuşuyor: Koskoca kulübü Twittera teslim ettiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 12:32

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin otomatikman 1 yıl uzatacak sözleşmeyi iptal etmesi sosyal medyadaki 1 numaralı spor maddesi oldu. Futbolseverler bu konuda 2'ye bölünmüş durumda. Yönetimin kararını destekleyenler çoğunlukta. Ancak Sabri'nin sosyal medya kurbanı olduğunu söyleyenler de var: "Sabri kararı tam bir skandal.. Ayıp! Yazık! Twitter'a teslim ettiler koskoca kulübü! Oldu olacak kadroyu da anketle yapın Twitter'dan!"

Haberin Devamı

Galatasaray'ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu, bugün oynanacak Bursaspor maçında da ilk 11'de sahaya çıktığı taktirde sözleşmesi otomatikman 1 yıl uzayacaktı. Ancak sarı kırmızılı yönetim, karşılaşmaya 10 saat kala sürpriz bir açıklama yaparak, tecrübeli oyuncuya bu hakkı veren mukavelenin iptal edildiğini duyurdu.

Yılda 4.8 milyon TL ve maç başı 45 bin TL ücret alan Sabri, sözleşmesi 1 yıl uzasaydı, gelecek sezon hiç oynamasa bile 4.8 milyon TL garanti para alacaktı.

Şimdi ise durumu sezon sonuna kaldı. Sabri eğer iyi performans gösterir ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girerse yeni mukavele imzalayacak.

Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinde yaşanan bu gelişme sosyal medyada büyük yankı yarattı. Futbolseverler tecrübeli oyuncu hakkında değişik görüşler beyan etti. Kimileri Galatasaray yönetimini haklı buldu, kimileri ise haksız...

Haberin Devamı

İşte sosyal medyaya yansıyan görüşler:

@mucusan
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray yönetiminin Sabri Sarıoğlu ile ilgili yaptırımını kınıyorum.

@ArslanCumhur

Sabri bugün sahaya 11'de çıksaydı sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak ve 4.8 milyon TL daha kazanmayı garantileyecekti.


@_UmitCalik
Sabri Sarıoğlu an itibariyle üzerindeki tüm baskıları attı, bugün harika oynarsa şaşırmam.

@holusubolop
Yönetim geldikten sonra ilk düzgün işini yapti. Sabri Sarıoğlu'nun gelecek sezon PTT kulüplerinde oynaması kolaylastı

@altunterim
Sabri kararı tam bir skandal.. Ayıp! Yazık! Twitter'a teslim ettiler koskoca kulübü! Oldu olacak kadroyu da anketle yapın Twitter'dan!

@HaremShisha
Bugun bizim bayramımız Galatasaraylılar, Sabri Sarıoğlu na yol göründü. Hayırlı cumalar, iyi bayramlar.

@erhantelli78
Sabri eğer Florya'da 'bu maddeyi iptal etmezsen, seni bir daha oynatmayız' diye ikna edilmediyse, gerçekten büyük fedakârlık !

@elmonumental83
Umut Bulut'un sözleşmesinin otomatikmen uzaması G.Saray taraftarlarını ayağa kaldırmıştı. Yönetim Sabri Sarıoğlu'nda aynı hatayı yapmadı

@siyahalpacino 

Sabri
Jem
Umut
Olcan
Burak
Semih
Eray
Tarık
Bilal
Hamit

Hadi inşallah

Haberin Devamı


@petekdoku
sabri sarıoğlu'nun sözleşmesindeki otomatik uzama opsiyonun iptali bütün hayatımı değiştirdi. Yani şu an inanılmaz derecede mutluyum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!