Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:24

Avusturya Türkiye maçı ile A Milli Takım Euro 2016 öncesi ikinci hazırlık karşılaşmasına çıkıyor. Türkiye ilk hazırlık maçında İsveç'i Antalya'da 2-1 mağlup ederek moral kazanmıştı. Şimdi gözler Avusturya Türkiye maçında olacak. Seyirciler merakla karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyordu. O soru cevap buldu. Peki Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Avusturya Türkiye maçı ile A Milli Takım ikinci önemli hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine doğrudan katılacak A Milli Takım, kendisi gibi finallerde yer alacak ülkelerden Avusturya ile deplasmanda Viyana'daki Ernst-Happel Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Peki Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

 

Caner'den iddialı açıklama

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Caner Erkin, Euro 2016'daki en büyük rakiplerinin kendileri olduğunu söyledi.
UEFA'ya röportaj veren 27 yaşındaki sol bek, Euro 2016 elemelerine iyi bir başlangıç yapamamalarına rağmen daha sonra toparlandıklarını belirterek, "Gerçekten de kötü başladık. Kaybettik, berabere kaldık ve tek maç kazanabildik. Herkes bitti sandı. Ama inanmaya devam ettik ve üst üste zaferler kazanırken, hiç yenilmedik. Elemelerin son 3-4 ayındaysa Avrupa'nın en iyi Milli takımları arasına girdik. İzlanda'ya attığımız son dakika golüyle en iyi grup üçüncüsü olarak Euro 2016'ya kalma başarısını gösterdik. İnanılmaz bir duyguydu. Her oyuncu finallere kalmak ister ve oradaki performansımızla herkesi etkilemek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Finallerde D Grubu'nda yer alan rakiplerini de değerlendiren Caner, "Elemelerin ardından finallerde yine Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Biz onlardan, onlar da bizden uzak kalamıyor. İspanya'yı söylememe bile gerek yok, tüm takım en yüksek kalitedeki oyunculardan kurulu. Hırvatistan da öyle. Ama biz de gerçekten kaliteli bir takımız" ifadelerini kullandı.

Takım olarak en önemli sorunlarının maçlara odaklanma olduğunu vurgulayan Milli futbolcu, "Ama tüm dünya ve Avrupa, kendimizi maça verdiğimizde neler yapabileceğimizi biliyor. İlk maçtan itibaren çok iyi konsantre olmalıyız. O zaman rakibimiz İspanya, Hırvatistan veya Çek Cumhuriyeti olsun, hiç fark etmez. Kendimizden başka rakibimiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avusturya Türkiye maçı 29 Mart Salı akşamı saat 21.30'da başlayacak maçı TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Caner Erkin, şampiyonaya mental olarak hazırlıklı olup olmadığına ilişkin soruya ise, "Kariyerimde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda oynayacağım. Öncelikle, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için konsantre olmuş durumdayım. Sonrasında, şampiyonaya kendimi hazırlamam için bir süreç olacak. Şu an tek düşüncem şampiyon olup olamayacağımız. Ama aklımın bir kısmı da finallerde. Orada oynayacağım için kendi açımdan gerçekten heyecan duyuyorum" cevabını verdi.

İsveç basını Türkiye'yi konuşuyor
A Milli Futbol Takımı'nın, özel maçta İsveç'i 2-1 yenmesi, İsveç basınında geniş yer buldu.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında Antalya'da oynanan özel maçta İsveç'i 2-1 yenmesi, İsveç basınında geniş yer buldu.

İsveç'in önde gelen gazetesi Aftonbladet, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen İsveçli forvet oyuncusu John Guidetti'nin maçın ardından "İnanılmaz zor bir deplasmandı. Mükemmel bir atmosfer vardı. 40 bin çılgın Türk'ün destek verdiği Türkiye'yi yenmek zordu." ifadelerine yer verdi.

Expressen gazetesi, "İsveç hazırlık maçında Türkiye'ye kaybetti" başlığıyla verdiği haberi manşete taşıdı. Haberde "EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Antalya Arena'da oynanan mücadelede Türkiye'nin gollerini 32 ve 81. dakikada Cenk Tosun kaydetti. İsveç'in golü ise 74. dakikada Granqvist'ten geldi." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Dagens Nyheter gazetesi, "Türkiye'ye kaybettik" başlığıyla servis ettiği haberinde, İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren'in "Maçta çok iyi işler yaptık. En büyük eksiğimiz ise çok çabuk top kaybetmemiz. Bir çok şeyi görmemiz açısından Türkiye maçı çok iyi bir hazırlık oldu." değerlendirmesine yer verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!