Türkiye Kupası'nda tur gecesi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kupasında tur gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2005 01:37

Çeyrek finale yükselecek takımlar, bugün oynanacak 7 maç sonrası belli oluyor.

Beşiktaş-Konya

CEZASI nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta Beşiktaş, devre arasında yaptığı takviyelerle güçlenen Konyaspor’u ağırlayacak. BJK İnönü Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak maçı, Yunus Yıldırım yönetecek. Beşiktaş’taA.Hassan ve Emre sakat, sakatlıktan yeni kurtulan Sergen’in ise durumu belirsiz. Konyaspor’da Altan sakat, kaleci Özden cezalı. Bu önemli karşılaşma Kanal D’den naklen yayınlanacak.

Trabzon-Malatya

SON iki yılın kupa şampiyonu Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde üst üste 3’üncüsünü hedefliyor. Bugünkü rakipleri ise Aykut Kocaman’ın çalıştırdığı Malatyaspor. Avni Aker Stadı’nda saat 15.00’te oynanacak maçın hakemi Erol Ersoy. Trabzon’da tek eksik sakat olan Erdinç. Mücadele, Show TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

F.Bahçe-A.Gücü

F.BAHÇE, Türkiye Kupası’nın 3. kademesinde bugün A.Gücü’nü yenip, hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayıp, ATV ve TV8’den naklen yayınlanacak maçı, Hakan Sivriselvi yönetecek. F.Bahçe’de Hooijdonk ve Kemal sakat. A.Gücü’nde iseFaruk Namdar, Orkun, Emre ve Onur sakat, Hakan Kutlu ile Özgür kırmızı kart cezalısı.

Kupada 4 maç daha

TÜRKİYE Kupası 3. kademesinde bugün saat 13.00’de başlayacak dört karşılaşma daha oynanacak. Program şöyle: Atatürk Stadı: Kayseri Erciyes- Denizli (Oktay Demiray), Atatürk Stadı: Diyarbakır-Ç.Rize (Z.Önder İpek), 19 Mayıs Stadı: Samsun-Gaziantep (Yılnur Önen), 21 Kasım Stadı: Mardin-Kayseri(Hamza Mısır). Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmalarda kazanan çeyrek finale adını yazdıracak. Normal süre berabere biterse, 15’er dakikalık iki devre halinde uzatmaya gidilecek. Uzatmada da beraberlik bozulmazsa tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!