Türkiye Kupası finali Bursa'da

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kupası finali Bursada
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2002 01:52

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün İzmir'de toplandı. Başkan Vekili Ata Aksu, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında 3 Nisan'da oynanacak Türkiye Kupası final maçının Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacağını açıkladı.

'Şike Çetesi' iddialarına değinen Ata Aksu, bu sezon küme düşmenin kaldırılmasının söz konusu olmadığını belirtti. Aksu, şike dosyasında adları geçen teknik direktörlerin suçlarının kanıtlanması halinde lisanslarının iptal edileceğini söyledi. Efes Pilsen ve Shell ile A Milli Takım'ın sponsorluğu için sözleşme imzaladıklarını belirten Aksu, ay yıldızlı ekibimizin müziklerini Tarkan'ın yapacağını söyledi. Aksu, Milli Takımımız'ın 26 Mart'ta Bochum'da Güney Kore ile bir hazırlık maçı oynayacağını da açıkladı.

ERTELEMEYİ G.SARAY İSTEDİ

Trabzon-G.Saray maçının ertelenmesi ile ilgili spekülasyonlara da yanıt veren Aksu, erteleme talebinin G.Saray'dan geldiğini ve federasyon olarak konuyu değerlendirdiklerini söyledi. Bu arada federasyon, Kütahyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Kırklarelispor'u 3-0 hükmen yenik sayılarak, 3 puanının silinmesine karar verdi. 2 maça çıkmayan Yüksekova Cilospor da küme düşürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!