Türkiye İsveç maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye İsveç maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 15:00

Türkiye İsveç maçı bu hafta nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. EURO 2016 finali hazırlık maçlarının başlamasına çok az bir zaman kaldı. EURO 2016 ilk hazırlık maçında Türkiye evinde İsveç milli takımını ağırlayacak. Büyük bir heyecanla beklenen karşılaşmada milli futbolcularımızın nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Peki, Türkiye - İsveç maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız EURO 2016 hazırlık maçında İsveç’i konuk edecek. EURO 2016 finallerine direk olarak katılmayı başarak takımımız İsveç milli takımı ile oynanacak mücadelede iyi bir hazırlanma dönemi geçirmeyi amaçlıyor.

Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 Finalleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı, perşembe günü finallerde yer alacak İsveç ile Antalya'da hazırlık maçı oynayacak. Antalya Arena'da oynanacak hazırlık maçı, A milli takımın Antalya Arena'da oynayacağı ilk maç olacak. Bu karşılaşma, A milli takım tarihinde Antalya'da oynayacağı üçüncü maç olarak da kayıtlara geçecek. A Milli Takım, Antalya'da en son 21 Ocak 1998'te Arnavutluk ile özel maçta karşı karşıya gelmişti.

Haberin Devamı

A milli takım futbolcuları ve teknik heyet, yarın saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek ve İsveç maçının hazırlıklarına başlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçı öncesinde takımın konaklayacağı Regnum Carya Golf Spa Resort'ta çarşamba günü saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00'da aynı tesiste yapılacak çalışma ile A milli takım, İsveç maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye-İsveç özel maçı, 24 Mart Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak. Avusturya ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya'da devam edecek A Milli Takım, 27 Mart'ta Viyana'ya geçecek.

Türkiye İsveç maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye İsveç maçı 24 Mart Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşmayı TV 8 kanalı canlı olarak yayınlayacak

İsveç ile 10'uncu randevu

A milli takımı, İsveç ile bugüne kadar 5'i resmi, 4'ü özel olmak üzere toplam 9 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünü kazanan Türkiye, 4 karşılaşmadan beraberlik, 2 müsabakadan da mağlubiyetle ayrıldı. Rakibine 10 gol atan Türkiye, kalesinde de 10 gol gördü. Türkiye ile İsveç, son olarak 5 Mart 2014'te Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaştı ve ay yıldızlılar müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

İsveç'te Süper Lig'den 3 futbolcu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda Mersin İdman Yurdu'ndan Muammer Zülfikar Yıldırım ve PTT 1. Lig'den davet edilen tek futbolcu Altınordu'dan Çağlar Söyüncü de yer aldı. İsveç milli takımının aday kadrosunda ise Trabzonspor'dan Erkan Zengin, Kasımpaşa'dan Andreas Isaksson ve Gençlerbirliği'nden Johannes Hopf'un yanı sıra, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic de yer aldı.

TÜRKİYE – İSVEÇ MAÇININ ERTELENME İHTİMALİ VAR MI?

Geçtiğimiz gün ertelenen Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin ardından dünya basını da konuyla alakalı bazı haberler yaptı. Bunların yanı sıra İsveç basını olayların ardından yaptığı haberlerle 24 Mart Perşembe günü Antalya'da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İsveç arasında gerçekleşecek olan karşılaşmanın iptal edilebileceğini iddia etti.

Haberin Devamı

Ancak haberlerin ardından İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson’un yaptığı açıklamayla karşılaşmanın ertelenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı, ancak anlık bir durum gelişirse böyle bir olayın yaşanabileceği bilgisi alındı.

İSVEÇ'İN TÜRKİYE MAÇI ADAY KADROSU BELLİ OLDU

23 Mart 2016 Çarşamba günü Antalya’ya gelecek olan İsveç takımının Türkiye maçı aday kadrosu belli oldu. İşte İsveç’in Türkiye ile oynayacağı hazırlık maçı aday kadrosundaki isimler;

"Johannes Hopf (Gençlerbirliği), Andreas Isaksson (Kasımpaşa), Robin Olsen (Kopenhag), Ludwig Augustinsson (Kopenhag), Andreas Granqvist (FC Krasnodar), Erik Johansson (Kopenhag), Mikael Lustig (Celtic), Alexander Milosevic (Hannover 96), Victor Nilsson Lindelöf (Benfica), Martin Olsson (Norwich City), Emil Salomonsson (Göteborg), Jimmy Durmaz (Olympiakos), Albin Ekdal (Hamburg), Oscar Hiljemark (Palermo), Kim Kallström (Grasshopers), Sebastian Larsson (Sunderland), Oscar Lewicki (Malmö), Pontus Wernbloom (CSKA Moskova), Erkan Zengin (Trabzonspor), Marcus Berg (Panathinaikos), Emil Forsberg (Red Bull Leipzig), John Guidetti (Celta Vigo), Emir Kujovic (Norrköping), Zlatan Ibrahimovic (PSG)"

Haberin Devamı

TÜRKİYE İSVEÇ MAÇI ADAY KADROSUNU AÇIKLADI

24 Mart tarihinde Antalya’da İsveç ile ve 29 Mart tarihinde Avusturya deplasmanında mücadele edecek olan Türkiye A Milli Takımı’nın aday kadrosu açıklandı. Buna göre Türkiye’nin aday kadrosunda şu isimler bulunuyor;

"Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Harun Tekin (Bursaspor), Muammer Zülfikar Yıldırım (Mersin İdman Yurdu), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Kerim Frei (Beşiktaş), Volkan Şen (Fenerbahçe), Alper Potuk (Fenerbahçe), Arda Turan (FC Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Olcay Şahan (Beşiktaş), Yasin Öztekin (Galatasaray), Yunus Mallı (FSV Mainz 05), Cenk Tosun (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Burak Yılmaz (Beijing Guoan FC)"

Haberin Devamı

Türkiye İsveç maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

TÜRKİYE’NİN HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre A Milli Takım'ın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı maçların programı şu şekilde olacak:

"A Milli Takım, 21 Mart Pazartesi günü saat 11.00'de İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 12.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda basına kapalı olarak yapacak.

A Milli Takım kafilesi, 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edecek ve İsveç maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçı öncesinde takımın konaklayacağı Regnum Carya Golf & Spa Resort'da 23 Mart Çarşamba günü saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00'de aynı tesiste yapılacak çalışma ile A Milli Takım, İsveç maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye İsveç özel maçı, 24 Mart Perşembe günü saat 20.45'te başlayacak.

Avusturya ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya'da devam edecek A Milli Takım, 27 Mart'ta Viyana'ya geçecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın 28 Mart'ta Ernst-Happel Stadyumu'nda yapacağı son çalışması öncesinde saat 18.30'da (TSİ 19.30) basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Avusturya Türkiye müsabakası 29 Mart Salı günü saat 20.30'da (TSİ 21.30) Ernst-Happel Stadyumu'nda oynanacak.

A Milli Takım kafilesi, maçın hemen ardından yurda dönecek."

BAKMADAN GEÇME!