Türkiye beni konuşacak

Güncelleme Tarihi:

Türkiye beni konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kendisini 1.5 yıllığına bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Yuri Kalitvintsev, ‘‘Trabzonspor'da mükemmel oynayacağım ve yeni takımımla büyük başarılara imza atacağım’’ dedi.

Başarılı olacağım

Dinamo Kiev ve Ukrayna Milli Takımı'nda başarılı olduğunu kaydeden Kalitvintsev, Trabzonspor'da da aynı performansı sergileyeceğini vurguladı. Geçen yıl başta Arsenal olmak üzere Avrupa'nın birçok takımından ciddi teklifler aldığını söyleyen Kalitvintsev, ‘‘Bu sezon antrenörümle sorunum oldu. Bu nedenle yedek kaldım. Ben oynamak istiyorum. Bu yüzden Türkiye'yi tercih ettim’’ dedi.

Ben bir liderim

‘‘Türkiye'de futbolun bu kadar sevildiğini görmek beni şaşırttı’’ diyen ve Abdullah'ın futboluna hayran olduğunu söyleyen Kalitvintsev şöyle devam etti: ‘‘Ben oyun kurucuyum. Ukrayna Milli Takımı ve Dinamo Kiev'in kaptanıyım. Yaptıklarım ortada. Bu da benim özelliğimi ortaya koyuyor. İyi bir insan, iyi bir futbolcu, iyi bir lider ve iyi bir babayım. Oynadığım futbolla Türkiye beni konuşacak.’’

Kalitvintsev Trabzon’un 28. yabancısı

KALİTVİNTSEV, Trabzonspor'a gelen 28. yabancı, Yuri, Viktor ve Gusiev'den sonra dördüncü Ukraynalı futbolcu. Bordo mavili ekipte top koşturan yabancı futbolcular şunlar: Koska (Romanya), Groh (Almanya), Lukiç, Hadciç, Yesiç, Dukiç, İvanoviç, Petranoviç (Yugoslavya), Olsen (Danimarka), Pfaff (Belçika), Czyio (Polonya), Yuri, Viktor, Gusiev (Ukrayna), Şota, Arçil, Nemsadze, Camarauli, Beradze, Katcharav (Gürcistan), Liçkin (Azerbaycan), Rada (Çek Cum.), Misse Misse (Kamerun), Vugrineç (Hırvatistan), Shaaka (Nijerya), Milosevski (Makedonya), Campbell (İngiltere.

KALİTVİNSTEV'DEN 1.5 YILLIK İMZA

Trabzonspor'un Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımından transfer ettiği Yuri Kalitvintsev dün kendisini 1.5 yıllığına bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Asbaşkan Hikmet Onur, yöneticilerden Haşim Sayitoğlu, Bülent Akyazıcı, Selahattin Bahadır ve Menajer Süleyman Hurma da hazır bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!