Türkbükü kaçamağı

Geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum-Türkbükü’nde geçiren Mine Kalpakçıoğlu, arkadaşı Ali Pamir’le samimi görüntüler verdi.

Onların samimiyetine tanık olanlar, Maça Kızı Otel’de kalan Mine Hanım ile Ali Bey’in arasında arkadaşlıktan öte bir şey yaşandığını söylüyorlar. Bu yakınlaşma nereye varır, onu da zaman gösterecek.

Eczacıbaşı’nın gurur günü

Uluslararası Lions Kulüpler Birliği, sanata ve kültüre yaptığı katkılardan dolayı Oya Eczacıbaşı’nı "Melvin Jones Dostluk Ödülü"ne layık gördü. Eczacıbaşı, ödülünü yönetim kurulu başkanı olduğu İstanbul Modern’de düzenlenen törenle aldı. Uluslararası Lions Kulüpler Birliği Konsey Başkanı Oya Sebük, yaptığı konuşmada "Ülke insanının sosyal ve kültürel kalkınmasında büyük rol oynaması, çocuk ve gençlerin yetişmesine katkıda bulunması, ülkemizin kendine özgü değerlerini yurtdışında tanıtması nedeniyle Oya Eczacıbaşı’nı Melvin Jones Dostluk Ödülü’ne değer bulduk" dedi.

Paris’ten sonra Les Ottomans’da

2008 yaz koleksiyonunu ocak ayında Paris Haute Couture haftasında sergileyen ve büyük beğeni toplayan modacı Dilek Hanif, aynı koleksiyonu bir kez de World Crystal Club lansmanı için düzenlenen gecede podyuma çıkardı. Önceki akşam Hotel Les Ottomans’da yapılan organizasyonda Çağla Şıkel, Cansu Dere, Bilge Kara, Nur Gümüşdoğrayan ve Pınar Tezcan gibi ünlü modeller görev aldı. Defileyi izleyenler arasında Sennur Çiftçi, Yasemin Kamhi, Eda Taşpınar, Şebnem Çapa ve Berna Gürel gibi cemiyet hayatının birbirinden şık isimleri de vardı.

Ödülünü Gül’den aldı

"Mucize Nağmeler" televizyon programının yapımcısı ve sunucusu Ercan Saatçi, RTÜK tarafından ödüle layık bulundu. Türkçe’yi çok doğru ve akıcı bir biçimde kullandığı için ödüllendirilen Saatçi, ödülünü önceki gün RTÜK ve TDK işbirliğinde Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen törenle, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün elinden aldı.

Marmara’ya karşı havuz keyfi

Geçen yıl tamamen yenilenen ve 50’nci yılını modern çehresi ile karşılayan Çınar Hotel’de yaz sezonu ile birlikte havuz mevsimi de açıldı. Yakın semtlerde yaşayanların buluşma noktası olan otelin havuzu, Marmara Denizi manzarası ile gerçekten etkileyici... Gelenlere kapalı dolap, şezlong ve havlunun ücretsiz olarak sunulduğunu da ekleyeyim.

İşi nedeniyle oradaydı

Tolga Egemen ile Sinem Erülgen’in geçen hafta sonu Antalya’da düzenlenen golf turnuvasında birlikte görülmesi, aşk söylentilerine yol açmıştı. Ancak Ece Sükan’la ilişkisini birkaç ay önce noktalayan Egemen’e yakın çevrelerden duyduğuma göre, ikilinin arasında bir aşk söz konusu değilmiş. Hatta Sinem Hanım’ın Antalya’da bir başka erkek arkadaşı varmış.

Boğaz’da Iglesias rüzgárı

Julio Iglesias, önceki akşam Sortie’de bir konser verdi. Mekanı dolduran 10 bine yakın izleyiciye unutulmaz dakikalar yaşatan İspanyol sanatçı, konserine belirtildiği gibi saat 23.00’te başladı. Kadife sesi İstanbul Boğazı’nda yankılanan Iglesias’ı dinleyenler arasında Berna Yılmaz, Burak Kut, Irmak Ünal, Şafak Sezer, Berna Özkan, Berna Tezol, Metin-Aslı Şen, Doğan Gündoğdu ve evlilik planları yaptığı eski model Fulya Elmas da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları