Türkan Şoray'ı örnek alıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkan Şorayı örnek alıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 14:34

“Oyunculuk adına kendinize örnek aldığınız bir isim var mı” sorusuna Ezgi Baran, şu yanıtı verdi: “Türkan Şoray. Benzediğimi de düşünüyorum. Keşke yıllar sonra ben de onun gibi örnek alınan bir isim olabilsem.”

Haberin Devamı

Ankara’da çekilen Behzat Ç., Unutma Beni ve Aşkın Bedeli’nin ardından İstanbul’un yolunu tutan güzel oyuncu Ezgi Baran, “Sinema filminde oynamayı çok istiyorum. Hatta düşüncesi bile beni çok heyecanlandırıyor” dedi.
Ankaralı oyuncu Ezgi Baran, Behzat Ç., Unutma Beni ve Aşkın Bedeli dizilerinin ardından şimdi de Kanal D’nin günlük dizisi ‘Aşk ve Günah’ın kadrosuna dahil oldu. Yeni diziyle birlikte İstanbul’un yolunu tutan güzel oyuncu, beyazperdeden gelecek her teklife açık olduğunu söylüyor. Ezgi Baran, “Sinema filminde oynamayı çok istiyorum. Hatta düşüncesi bile beni çok heyecanlandırıyor” diyor. Türkan Şoray’ı örnek aldığını ve kendisini ‘Sultan’a benzettiğini söyleyen 25 yaşındaki oyuncu Baran şöyle konuştu: 

ANKARA’DA BÜYÜDÜM

“Ankara’da büyüdüm. Anadolu Üniversitesi Radyo-Sinema Bölümü mezunuyum. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde rol almaya başladım. İlk projem ‘Behzat Ç.’ydi. Daha sonra ‘Unutma Beni’ ve ‘Aşkın Bedeli’ geldi.

Haberin Devamı

BÜYÜK AŞK BEKLİYOR

Şimdi de ‘Aşk ve Günah’ ailesindeyim. Dizide canlandırdığım Filiz karakteri; sakin, naif, iyi kalpli biri. Tabiri caizse adam gibi adam. Daha eve adımını atar atmaz dengeler değişmeye başladı zaten. Büyük bir aşk bekliyor seyirciyi. Bizi izlemeye devam etsinler.

ERKEN SAATTE PAYDOS

Günlük dizi avantajlı. Bir kere erken saatte paydos veriyoruz. Çok özel bir durum olmadığı sürece daha hava kararmaya başlarken bir bakıyoruz bitivermiş o günkü çekim. Diğer setlerin yorgunluğuyla kıyaslanamaz dolayısıyla.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!