Türk Müziği Kültür Evi’nden İkinci Konser

Güncelleme Tarihi:

Türk Müziği Kültür Evi’nden İkinci Konser
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 11:20

TÜRK MÜZİĞİ KÜLTÜR EVİ’NDEN İKİNCİ KONSER

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Türk müziği tutkunları tarafından kurulan Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Grubu, ikinci konserini verdi.
Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Grubu ikinci etkinliğini Halk Eğitimi Merkezi’nde verdiği konserle gerçekleştirdi. Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği Başkanı Ali Günal Kahramanoğlu konser öncesi yaptığı konuşmada, "İlk programımızı geçtiğimiz yıl düzenledik. Bu akşam yeniden sizlerin karşısına çıkmaktan mutluluk duyuyoruz. İyi bir gece geçirmenizi diliyorum. Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği olarak bünyemizde Türk Halk Müziği Grubu, Bağlama Grubu ile Tiyatro Grubu oluşturduk. Her üç grubumuz da alanında çalışmalarını sürdürüyor. Sizlerin karşısına en iyi etkinliklerle çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
Hüsnü Tiryaki şefliğindeki Çerkezköy Kültür Müziği Kültür Evi korosunda bağmalarda Bahadır Ağan, Cem Genç, Serkan Köksal, Eyüp Daşkın, Mustafa Zümbül ile Ali Günal Kahramanoğlu; koroda ise Selma Kamba, Nurdan Tezcan, Şenay Doğan, Gülbahar Ekinci, İsmet Yasal, Efendi Kor, Hüseyin Ekinci, Baran Ekinci, Ömer Aydemir, Suat Şahin ile Sedat Kurtaran yer aldı.
Büyük beğeni ile izlenen koronun şarkılarına protokol üyeleri ve davetliler de oturdukları yerden eşlik etti. Koronun konserini tamamlamasının ardından ikinci bölümde Halk Oyunları Hocası M.Günay Gökçe yönetiminde Halk Oyunları Grubu Trakya yöresine ait gösteri sundu. Konserin tamamlanmasının ardından protokol üyeleri sahneye çıkarak koruyu ve halk oyunları ekibini tebrik etti.
Programı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman ile çok sayıda sanatsever izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!