Türk mankenler meleklerle yürüyecek

Güncelleme Tarihi:

Türk mankenler meleklerle yürüyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 11:22

Türk mankenler meleklerle yürüyecek

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ / ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 9 Haziran akşamı Adriana Lima başta olmak üzere, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart gibi Victoria's Secret meleklerinin podyumda buluşacağı Dosso Dossi Fashion Shov'da, 50 Türk manken de görev yapacak.
Dosso Dossi Fashion Show'a sayılı gün kala, defilede görev alacak Türk mankenler belirlenmeye başladı. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilede, ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart'a 50 Türk manken eşlik edecek. The Land of Legends Theme Park'ta özel olarak hazırlanacak podyumda 9 Haziran akamı yürümeleri planlanan Türk mankenler arasında Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da yer alacak. Defilenin konseptini ve koreografisini ise ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdikleri organizasyonlarla adlarını sıkça duyuran koreograf ve konsept danışmanları Öner Evez ile Yakup Biçer hazırlıyor.
HEYECAN VERİCİ
Dünyanın sayılı moda şovlarından biri haline gelen Dosso Dossi Fashion Show'da görev alacakları için heyecanlı olduklarını belirten mankenlerden Didem Soydan, "Her yıl büyük titizlikle hazırlanan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü modellerin yer aldığı defileleriyle aklımda. Bu şovun içinde görev almak ve seçilmek coşku verici" dedi. Defilede podyuma çıkacak bir diğer isim Cansu Melis Karakuş ise, "Mankenliğe ilk başladığım zamanlardan bu yana, baş manken olarak gelen modeller ve defilenin büyüklüğü beni çok heyecanlandırıyor. Bence Türkiye, sektör ve biz modeller için en önemli, en renkli ve en büyük moda organizasyonu. Defileyi her sene iple çekiyoruz ve her sene birbirinden güzel oluyor" diye konuştu.
TÜRK MANKENLER İÇİN FIRSAT
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, gerçekleştirecekleri defilenin Türk mankenler için de önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Eraslan, "Victoria's Secret'in ünlü modelleri nedeniyle dünyanın gözü bu defilede olacak. Türk mankenlerin kariyerleri için faydalı olacağına inanıyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!