Türk-İş Başkanı Atalay TÜDEMSAŞ'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Türk-İş Başkanı Atalay TÜDEMSAŞı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 17:52

Türk-İş Başkanı Atalay TÜDEMSAŞ'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - TÜRK-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Sivas'ta Türkiye Demiryolu Fabrikaları Sanayi A.Ş.'yi (TÜDEMSAŞ) ziyaret etti.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve beraberindeki heyet Tüdemsaş Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan'dan şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Atalay, TÜDEMSAŞ'ın Demiryollarına ve özellikle Sivas'a katkı yaptığını belirterek, "TÜDEMSAŞ Sivas için ve Türkiye için önemli kurumlardan biridir ve bu vilayette her iki kişiden birinin bu fabrikayla bağı var. Bu fabrikaya 40 senedir değişik görevlerle geldim. Şu anda Türk-İş Başkanı olarak geldim. Her geldiğimde çıtanın biraz daha yükseldiğini görüyorum. Sayın Genel Müdürümüz ve daha önceki Genel Müdürler, mühendislerimiz işçilerimiz muhakkak ki önemli katkılar verdiler ve bu fabrikayı yaşattılar. Sayın Genel Müdürümüz de çıtayı daha da yükseltip çalışma arkadaşlarıyla birlikte bu devasa kurumumuzu yaşatmaya devam ediyorlar. Bu kurumun demiryollarına ve Türkiye'ye ihtiyacı var. Türkiye'nin de bu kuruma ihtiyacı var. Çünkü bu bölgede sanayi kuruluşlarının sayısı çok az ve burası en önemli kuruluşların başında geliyor. Demiryollarımız buraya çok önem veriyor. Sayın Bakanımız ve bölge milletvekillerimiz buraya çok önem veriyorlar. Ben de Türk-İş Başkanı olarak buraya çok önem veriyorum. Çünkü demiryolu sendikamızın en yoğun olduğu bölgelerden bir tanesi burasıdır. TÜDEMSAŞ'ı ve demiryollarını yaşatmak durumundayız. Öyle zannediyorum ki hızlı tren buraya geldiği zaman Sivas'ın çehresi ve TÜDEMSAŞ'ın konumu daha değişecektir" dedi.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve beraberindeki heyet daha sonra Kaynak Eğitim Merkezi, Arge ve TÜDEMSAŞ Müzesini gezip, Sivas Demirspor kulübünü ziyaret etti. Atalay geleceğin sporcularıyla sohbet ederek başarılar diledi.

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, Türk-İş ve Demiryolu İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay'a TÜDEMSAŞ'A katkıları ve ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!