Türk Cafu’su Gökhan

Güncelleme Tarihi:

Türk Cafu’su Gökhan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2008 00:00

F.Bahçe’nin genç sağ beki UEFA’nın resmi sitesinde kapak oldu.

UEFA’nın resmi internet sitesi Fenerbahçe’nin genç yıldızı Gökhan Gönül’ü kapak konusu yaptı. Bu sezon en iyi çıkış yapan oyuncu olarak gösterilen Gökhan Gönül için "Türk Cafu’su" başlığını kullanan site, "Fenerbahçe’nin sağ beki Euro 2008’de Türk Milli Takımı için hazırlanıyor" yorumunu yaptı.

4 kez milli formayı giyen Gökhan Gönül’ün Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynamasına kesin gözüyle bakıldığını vurgulayan yorumcu, "Bu sene Fenerbahçe ile birlikte büyüdü ve gelişti. 20 lig maçında oynadı. Önder Turacı’yı kulübeye yolladı. Hücuma katkısı ve yaptığı ortalarla sıradan bir defans oyuncusu olmadığını kanıtladı" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Arthur Zico’nun vatandaşı Cafu’ya benzettiği Gökhan Gönül için yaptığı yorum da şu cümlelerle dile getirildi: "Birçok özelliği ile aynı. Aradaki terk farkları tecrübe. Sadece biraz daha deneyime ihtiyacı var. Diğer genç Türk oyuncular için de örnek oldu."

Haberde ayrıca Fenerbahçe’nin 1.4 milyon Euro’ya aldığı Gökhan için yaptığı yatırımın karşılığını fazlasıyla aldığı da vurgulandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!