Turgutlu mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Turgutlu mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

11 puanlık farkı kapatıp 2. Lig’e döndüler

Ligin 24. haftasında Lider Petkim'den 11, ikinci Balıkesir'den 10 puan geride olan kırmızı-siyahlılar, son dokuz maçını kazandı

İNANILMAZI BAŞARDI Üçüncü Lig 6.Grup'ta son dokuz maçını da kazanan Y.Turgutluspor, şampiyon adayları Balıkesirspor ve Petkimspor'u geride bırakıp, 2.Lig'e yükselerek mucize yarattı. Ligin 24. haftasında Lider Petkim'den 11, ikinci Balıkesirspor'dan 10 puan geride bulunan kırmızı-siyahlı ekip, aradaki puan uçurumunu kapatıp, bitime bir maç kala şampiyonluğunu ilan ederek inanılmazı başardı.

BAŞ'LA YOLA DEVAM Son dokuz maçta 16 gol atıp, iki gol yiyen kırmızı-siyahlı futbolcular, ‘‘Şampiyon olduğumuza hala inanamıyoruz’’ dedi. 100 milyarlık bütçeyle 2.Lig hedefine ulaştıklarını belirten yöneticiler, Teknik Direktör İbrahim Baş'la yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı. Baş'ın yardımcılığını yine Yılmaz Yıldırım yapacak. Mevcut kadronun iskeleti de korunacak.

TRANSFER TEKLİFLERİ Y.Turgutlulu futbolculara transfer teklifi yağıyor. Kaleci Recep en gözde isim. Fenerbahçe, Dardanel ve Göztepe, genç file bekçisine kanca atarken, Menajer Saffet Sancaklı, yöneticiler ve Recep'le görüşmek için Turgutlu'ya geldi. Gani'ye Göztepe, Ali Kemal'e Göztepe ve Ankaragücü, Ali Dülger'e Gençlerbirliği ve İzmirspor, Deniz'e de Gaziantep talip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!