Tünel karıştı! Şenol Güneş ve Kjaer...

Güncelleme Tarihi:

Tünel karıştı Şenol Güneş ve Kjaer...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 21:31

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Tosic'in kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından Vodafone Arena karıştı...

Haberin Devamı

İlk yarının son dakikalarda yaşanan pozisyonda Tosic'in van Persie'nin üzerine yürüyerek vurmasının ardından karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık Sırp oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Bu kararın ardından çok sinirlenen Tosic'i arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Bu sırada tedavi için kenara gelen van Persie'ye Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yardımcı hakeme şikayet etti.

Gerilimli biten ilk yarının sonunda oyuncuların soyunma odasına giderken tünel girişinde Beşiktaş yardımcı antrenörü Tamer Tuna ile Volkan Demirel itişti. Yaşanan gerilimde Şenol Güneş'te Fenerbahçeli futbolcuların üzerine yürüdü. Bu sırada Simon Kjaer ile Şenol Güneş'in arasında yaşanan temas dikkatlerden kaçmadı. 

Güneş, Van Persie'ye bir şeyler söylemek için hamle yaptı. O sırada Kjaer, Güneş'e tepki gösterdi. Şenol hoca ile Danimarkalı oyuncu arasında yaşanan itişmenin fotoğrafları sosyal medyada düştü. Volkan Demirel ve Tamer Tuna araya girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Güneş'in eli, Tamer Tuna'nın yüzüne geldi. 

Tünel karıştı Şenol Güneş ve Kjaer...

Haberin Devamı

İLHAN EKŞİOĞLU'DAN PAYLAŞIM
öte yandan mücadelenin bitiminde Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş ile Kjaer arasında yaşananlardan bir ekran görüntüsü paylaşarak "Bunun hesabını soracağız" yazılı bir paylaşım yaptı.

Tünel karıştı Şenol Güneş ve Kjaer...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!