Tümer Metin: 'Lucescu kötü insan, iyi hocaydı'

Güncelleme Tarihi:

Tümer Metin: Lucescu kötü insan, iyi hocaydı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 19:33

Eski Futbolcu Tümer Metin ve Uğur Boral, Goal'in haftalık söyleşisine katıldı. Söyleşide konuşan Tümer Metin, bu yıl süper ligde şampiyonluğa en yakın takım olarak Beşiktaş'ı gördüğünü söyledi. Metin, "Lucescu mesela Lucescu'ya herkes iyi insan diyor. Lucescu bence kötü insan ama iyi bir hocaydı. Lucescu çok iyi bir hocaydı." dedi.

Haberin Devamı

Eski futbolcular Tümer Metin ve Uğur Boral, GOAL! İsimli serginin haftalık söyleşisine katıldı. Geçmişe dair anılarını paylaşan ikili, moderatör ve futbolcuların sorularını cevapladı.

Milli Takım'da Euro 2016'da Fatih Terim'in ekibinde görev alacağını söyleyen Tümer Metin, "Fatih hocayla birlikte Nihat Kahveci, ben ve Tuncay Şanlı beraber olacağız. Hocayla oyuncu arasındaki köprü diyebilirsiniz, 2008'i yaşayan ruhu oraya enjekte etme diyebilirsiniz, biz kendi aramızda buna hocanın tabiriyle teknik destek diyoruz. 2106'da hem mücadele edeceğiz hem iyi oynayacağız. Denersiniz olur ya da olmaz. Sizde heyecan var mı dediniz bende heyecan yok. Hazırız çünkü." dedi.

"BECKHAM BENİM NAZARIMDA FUTBOLCU DEĞİL..."
Arda Turan'ın İspanya'daki performansı nedeniyle Türkiye'de eleştirilmesinin doğru olmadığını savunan Tümer Metin, "Arda, İspanya'da aldığı eleştirinin kat be kat fazlasını Türkiye'de alıyor. Biz bayılırız bu işe. Sanki başka Arda'mız varmış gibi bayılırız. Ben David Beckham'a karşı iki maç oynadım. Benim nazarımda futbolcu değil. Futbolcu meziyeti olarak söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ARAGONES BENİM GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ HOCAYDI"
Aragones'in hayatında gördüğü en kötü hoca olduğunu söyleyen Tümer Metin, "Bana özel isimlerle çalışma imkanı geldi kariyerim boyunca. Daum, Tigana, Lucescu, Zico, Aragones bir Mourinho'yla çalışmamışız. Hepsi bir şey katıyor. Ben hocanın takım üzerindeki katkısının yüzde 51 olduğuna inananlardanım. Fenerbahçe'ye geldi ama rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olmasın ama benim gördüğüm en kötü hocalardan bir tanesiydi.

"LUCESCU KÖTÜ İNSAN, İYİ HOCAYDI'
Bu kadar iletişim yoksunu bir hoca görmedim. Türk oyuncusu iletişim olmaza biz adım atamayız. Aragones en kötüsü diyebilirim. Bunun dışında doğru jenerasyonda doğru hocalar iyi iş yaptılar. Lucescu mesela Lucescu'ya herkes iyi insan diyor. Lucescu bence kötü insan ama iyi bir hocaydı. Lucescu çok iyi bir hocaydı. Hep derler ya nasıl hoca? Çok iyi insan. Benim babam da iyi insan ama iyi bir hoca değil" diye konuştu. (HT Spor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!