Tuhafiyecilerden Bakıcı'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tuhafiyecilerden Bakıcıya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 15:15

Tuhafiyecilerden Bakıcı'ya ziyaret

Haberin Devamı


Fatma SAVAŞ İNAL/BOZÜYÜK,(DHA)- BOZÜYÜK Tuhafiyeciler Derneği Başkanlığı'na seçilen Recep Zambak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. 
Gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı dernek yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Dernek Başkanı Recep Zambak'a ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Yapımı devam eden Kapalı Pazar ile ilgili olarak dernek yöneticilerine bilgi veren Başkan Bakıcı pazar içerisindeki yerleşim planı ve gıda, giyim olmak üzere yapılacak bölümleri anlattı. Kapalı Pazar İnşaatına dair ayrıntılarında konuşulduğu görüşmede Başkan Bakıcı, "Burada en çok vakit geçirecek olan burada duracak olan pazarcılarımızla yaptığımız görüşmelerde en uygun yapının ve sistemin ilçemizde inşa edilmesi için istişarelerde bulunduk. Bu kapsamda Kapalı Pazarımız pazar esnafımız ve alışveriş yapacak vatandaşlarımız için en iyisi olacak şekilde yapılmaktadır" dedi.  
Plan üzerinden ayrıntılı olarak dernek üyelerine bilgi veren Başkan Bakıcı, ileri ki günlerde dernekler ve pazarcılar ile de her fırsatta bir araya gelmeye devam edeceğini belirterek, kapalı pazarın şimdiden ilçeye hayırlı olmasını diledi. 
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!