Tügva’dan Başkan Çerçi’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tügva’dan Başkan Çerçi’ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 15:40

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) MANİSA İL TEMSİLCİSİ MEHMET ÖNAL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. TÜGVA yönetim kurulu üyelerine seslenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bilgili ve bilinçli gençlerimizin olması, yarınlar adına ülkemizin geleceği adına bizlere daha da umut vermektedir. Her türlü desteğimiz ile sizlerin yanınızda olacağız.” dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi’de hazır bulundu.
TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal, yaptığı açıklamada maneviyatı ve donanımı yüksek bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, “Bu akşam bizleri misafir ettiği için Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz. Türkiye Gençlik Vakfı Manisa il temsilcisi olarak gençlerin ihtiyacı olacak manevi, teknik ve sosyal gelişim eğitimlerini, bu dinamikleri kendilerine yaparak öz güveni yüksek bir gençlik yetiştirilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız gençlik için bir şey yapmanın motivasyonu içerisindeler. İnşallah Manisa’ya ait olacak bu vakıf sizlerinde desteği ile gençlere ulaşabilen bir vakıf olarak yoluna devam edecektir. İnşallah temennimiz maneviyatı ve donanımı yüksek bir gençlik oluşturabilmektir.” dedi.
“GENÇLİĞİMİZİN ELİNDEN TUTULMASI GEREKMEKTEDİR”
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ülkemizin yarınları adına gençlerin yanlarında olduklarını belirterek, “Ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Manisa İl Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Milletimizin ve Manisa’mızın gençliğine önemli hizmetler yapmanızı diliyorum. Bizim gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Gençlerimiz sahipsiz kalmamalıdır. Gençlerimizin mutlaka daha donanımlı, öz güveni yüksek, kültür düzeyi yüksek nesiller olarak yetiştirilip geleceğe hazırlanarak ülkemizin geleceğinin onlara emanet edilmesi gerekmektedir. Ülkemizin gençliğinin tarih ve ülke bilinciyle geçmişi geleceğe taşıyacak nesiller olduğu bilinciyle yetiştirilmesi gerekiyor. Hem ruhen hem de kalben ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek için gençliğimizin elinden tutulması gerekmektedir. Bilgili ve bilinçli gençlerimizin olması yarınlar adına ülkemizin geleceği adına bizlere daha da umut vermektedir. Sizlerin ve gençlerimizin yanındayız. Ülkemizin yarınları adına devletimizin geleceği adına bunları sizlere yapmamız gerekmektedir. Sizlere başarılar diliyorum. Her türlü desteğimiz sizlerin yanınızda olacaktır.” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!