Tuğçe vize alamadı

Tuğçe Kazaz, haftalardır Amerika’ya gitme planları yapıyor.

Mankenlik kariyerine orada devam edeceğini söyleyen ve bu yüzden sürekli veda partileri düzenleyerek arkadaşlarını bir araya toplayan Kazaz, buna rağmen henüz herhangi bir adım atabilmiş değil. İddialara göre yurt dışı hayallerinin ertelenmesinin nedeni ise Amerika vizesi alamaması... Böylesi bir engeli hiç hesaba katmayan ünlü manken, problemi çözmesinde yardımcı olmaları için tanıdıklarını aramaya başlamış. Son olarak da Kenan Doğulu’nun yardımcısı ve Elite Plaza’daki Nicci Bar’ın işletmecisi Nedim Binler’e ‘Vize problemini çözemedim. Senin Amerikan Konsolosluğu’nda tanıdığın ve bana yardımcı olabilecek biri var mı? Vizem Ocak 15’te bitmiş, ben Şubat 15 sanıyordum’ demiş.

Ressamın aşkı

Ünlü ressam İsmail Acar, geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda takıldı objektifimize... Sevgilisi olduğunu öğrendiğimiz Emine Ünsal adındaki genç kızla kol kola gezen Acar, biraz gezip dolaşmak istedikleri için çıktıklarını söyledikten sonra oradan uzaklaştı.

Evliliğe doğru

Cefi-Yasemin Kamhi çiftinin kızları Melda Kamhi, geçtiğimiz akşam sevgilisi Sinan Kosif’le Wanna’daydı... Uzun süredir birlikte olan ve ilişkilerinin evlilikle sonuçlanacağı konuşulan sevgililer, gecenin bitiminde aynı araçla oradan ayrıldı.

Kayahan abi diyorsa doğrudur

Serdar Ortaç, Kayahan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘Serdar’ın sesine dayanamıyorum’ açıklaması karşısında sessiz kalmadı. La Scala’da sahneye çıkan Ortaç, gazetecilerin bu yöndeki sorularını ‘Kayahan abiyle tanışıklığımız yoktur ama usta bir ses. Bizim muhakkak ki eksiğimiz vardır. Bunu dikkate alacağım, çünkü sonuçta o yılların sanatçısı... Ne diyorsa doğrudur. Bunu başka biri söyleseydi kaale almazdım. Gerçi ben de 7 senedir şarkı söylüyorum, sesimle buralara geldim. Sesim güzeldir aslında’ diye yanıtladı.

Saklanıyor

Amerika’ya gitme çabaları devam eden Tuğçe Kazaz, rötar stresini gecelerde atıyor! Sık sık popüler kulüplerin çıkışında görülen ünlü manken, önceki gün de Ortaköy’deki Crystal’daydı... Son zamanlarda basında gece hayatıyla çok fazla yer alan Kazaz, bu kez gizlenme gereği duydu ve kapüşonuyla yüzünü kapatıp, koşar adımlarla bir taksiye binerek oradan uzaklaştı.

Sarıdan sıkıldı

Helin Avşar, önceki gün ablası Hülya Avşar, eniştesi Kaya Çilingiroğlu ve aile dostları Osman-Serra Merzeci çiftiyle yemekteydi... Tarabya’daki Kıyı adlı balıkçıda yenilen yemek sonrası mekandan çıkan genç Avşar’ın ciddi bir imaj değişikliğine girdiği görüldü. Avşar, kızıl renge boyattığı saçlarıyla çok daha doğal bir tarz yakalamıştı.

Kerim yine yok

Kerim Polat ile ilişkisi bir dargın bir barışık sürüp giden Melissa Eliyeşil, haftasonunda ortak arkadaşları Sinan Bozkurt ile ünlü isimlerin son zamanlardaki favori mekanlarından Wanna’daydı... Mekana birlikte gelen ve geç saatlere kadar eğlenen ikili, çıkışta yine aynı taksiye binerek evlerinin yolunu tuttu.

Ne olur yayınlamayın

Aslan Nakliyat’ın veliahtı Murat Aslan, geçtiğimiz akşam cemiyet hayatının tanınmış simalarından Rita Fink’le objektiflere yakalandı. Ortaköy’deki Crystal adlı bardan çıktıkları sırada patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran Aslan, ‘Ne olur bu fotoğrafı yayınlamayın. Babamla aram bozulur’ dedi.

Görsün cümle alem

Bodrum Göltürkbükü’nde yapımına başlanan ‘Cemil İpekçi Sandalet Evleri’, Yıldız Sarayı Silahhane Binası’nda düzenlenen bir kokteylle tanıtıldı. Geceye her alanda birlikte olduğu yakın dostu Bekir ile katılan İpekçi’nin bilekliğiyse dikkatlerden kaçmadı. Ünlü modacı, kendisinin ve yakın dostunun adının başharflerinin olduğu bu bilekliği, Bekir’in yılbaşı hediyesi olarak verdiğini söyledi.

Boşanamıyorum

Cumartesi akşamı Ebru Güzel’in doğum günü partisine katılan Seren Serengil, Cengiz İmren’le boşanma davasının bir türlü sonuçlanmamasından dolayı dertli... Serengil, ‘Resmimi gazetelerde gördüğü zaman kuduruyor, mahkemeye gelmiyor. Bu çarşamba günü mahkememiz var. Artık hayatımdan çıksın istiyorum. Boşanır boşanmaz 15 gün içinde albümümü çıkaracağım’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları