Tugay'ı bırakmam

Güncelleme Tarihi:

Tugayı bırakmam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezon sonunda ayrılacağını açıklayan yıldız futbolcu için, ‘‘Onun satılmasına izin verirsem, kendi ipimi çekmiş olurum’’ dedi.

Terim’den izin yok

Sezon sonunda G.Saray'dan ayrılacağını açıklayan Tugay'a Teknik Direktör Fatih Terim'den izin çıkmadı. Terim dün düzenlediği basın toplantısında, ‘‘Ben sembol olmuş, yıldız futbolcumun elden çıkarılmasına, satılmasına izin vermem. Eğer tersini yaparsam, kendi ipimi kendim çekmiş olurum’’ dedi.

Transferi bitirmedik

Satılan yıldız oyuncuların yerine aynı kalitede bulmalarının çok zor olduğunu belirten Terim, ‘‘G.Saray'da taşlar artık yerine oturmuştur. Ancak orta sahaya iyi bir oyuncu bulursak neden almayalım. Transferi bitirmedik. Kapımız kaliteli oyunculara her zaman açıktır’’ diye konuştu.

Hogdson'dan yardım

İngiliz menajer Roy Hogdson'dan iyi bir yabancı için yardım istediğini de sözlerine ekleyen Terim şöyle devam etti: ‘‘Ancak o bana şu anda G.Saray'ın formasını giyecek kaliteli bir futbolcunun olmadığını söyledi. Tekrar ediyorum, iyi bir orta saha oyuncusu bulursak transfer ederiz. Yapmayabiliriz de.’’

MOSHOEU’YA ÜZÜLÜYORUM

F.Bahçe’nin Kocaelispor’dan aldığı Moshoeu’ya kendilerinin de daha önce iki defa talip olduğunu söyleyen Terim, ‘Tüm ısrarlarımıza rağmen Kocaelispor, Moshoeu’yu bize satmadı. Bize çok yararlı olabilecek, yetenekli bir futbolcu. Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. Moshoeu gibi bir futbolcuyu her teknik direktör takımında görmek ister ‘ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!