Tüfenkci Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Tüfenkci Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2015 15:15

MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKCİ, MUHASEBECİLER ODASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
Konuşmasında 7 Haziran seçimlerine değinen Milletvekili Bülent Tüfenkci, seçimlerin üzerinden yaklaşık bir ay gibi bir süre geçtiğini belirterek, “Geride kalan 13 yıllık süre içerisinde seçimler biter bitmez meclis başkanı seçilir ve hemen hükümet kurulur insanlar işlerine, güçlerine bakardı. Şimdi farklı bir süreç yaşanıyor. Daha yavaş işleyen bir süreç, biraz daha sabır gerektiren bir süreç buna artık ülkenin alışması gereken bir süreç. Çünkü koalisyonlar böyle bir şey uzlaşmayı gerektiriyor, uzlaşmada zaman olan bir süreç 7 Haziran’da sonra Türkiye’nin bu süreci mümkün olduğu kadar az bir zararla atlatması için AK Parti olarak gayretlerimizi gösterdik” dedi.
Henüz koalisyon süreci başlamadan partilerin kırmızı çizgilerini açıkladığını belirten Tüfenkci, ülkenin genel menfaatin yanı sıra partilerin menfaatine gelen söylemlerden uzak durmaları gerektiğini söyledi. Meclis başkanlığı seçimlerine de değinen Tüfenkci, “Meclis başkanlığında sonra biz şunu gördük. Sanki CHP’ye oy vermek şartmış gibi bir çizgi takip ediyorlar. MHP niye biz oy vermedi gibi sözler o zaman çatı adayı olarak Cumhurbaşkanı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’yu gösterdiniz, o zaman sizin MHP oy vermeniz gerekiyor” diye konuştu.
Kayıkçı kavgasına girilmemesi gerektiğini ifade eden Tüfenkci, “Bu Milet’te hizmet etme yolunu bulmamız lazım. Eğer bunun yolu uzlaşmada geçiyorsa, koalisyonda geçiyorsa, Milet de bunu söylemişse bunu denememiz lazım. Eğer bunu da yapamıyorsak Millete gitmekte çekinmemiz lazım” dedi.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise, Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın vekilimiz il başkanlığı döneminki yakınlığından dolayı memnunduk. Bunda sonraki süreçte mesleğimizle ilgili kendisine sorunları ileteceğiz inşallah. Temennimiz hükümet bir an önce kurulur. Tekrar kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!